Te-ai uitat la pozele alea? sigur ca le doresti imi imaginez
@Ray: dacă tu îţi faci o prietenă pe care o consideri frumoasă, pentru tine poate e, pentru restul poate nu e.ce faci atunci?
preferi să rămâi cu ea (deşi restul o consideră "muma pădurii") sau vă despărţiţi?
Persoana mai putin frumoasa, dar cu caracterul fara defecte. Eu consider ca fiecare persoana e frumoasa in felul ei. Tu ce alegi?
Si eu as putea sa te judec si te jignesc la cum scrii., dar nu sunt genul si mai ales ca nu te cunosc. Si cica tu nu suporti jignirile si urasti minciuna!
Daca te simti jignita asta e,nu vad cu ce te afacteaza parerea mea,fiecare are pareri diferite,eu personal cred ca toata lumea e ipocrita,falsa,perversa, vicleana, rea, nu sunt misogin, rasist etc
Ai dreptate fiecare are pareri diferite. Deci daca crezi ca toata lumea e asa, si tu esti, deci recunosti?! Nu toata lumea e asa. Nu cunosti pe toata lumea. Eu nu sunt asa, dar daca asta e parerea ta...
Ar fi si culmea sa spun ca nu sunt, da ce eu nu sunt om? am spus tot ce e om, am spus eu ca cunosc toata planeta 8 miliarde persoane, fiecare are dreptul sa creada in orice lucru asta e demoractia
Hai ca m-ai enervat destul azi. Nu vreau sa te jignesc pentru ca am o parere buna despre tine!
anonim_4396 întreabă:
butherflyeffect întreabă: