E complicat pentru ca prietenul/prietena ta te poate trada la un moment dat (deoarece sunt de parere ca nu exista prietenie adevarata) iar iubitul/iubita te poate lasa... e greu deoarece ei nu te-ar pune niciodata (daca te iubesc cu adevarat) sa alegi pe unu din ei
Daca relatia e serioasa cu iubitul si as avea ginduri de casatorie atunci normal ca l-as alege pe el
As alege cel mai bun prieten cu adevarat si logic pe iubita mea, pentru ca iei ma inteleg cel mai bine si ei imi sunt alaturi si la bine si la rau
Eu aleg de o mie de ori iubitul decat cea care se pare a fi cea mai buna prietena ( de fapt ea este o buna prietena dar numai ca eu nu sunt -greu de explicat ), tu ce alegi?
Daca ar tine cu adevarat la mine nu m-ar pune sa aleg. Amandoua sunt persoane importante pentru mine si tin la ele in mod diferit.
Nu as alege eu, i-as pune eu sa aleaga in a ramane cu mine daca s-ar intampla acest lucru. Dar prietena mea nu ar face acest lucru niciodata. Ma cunoaste destul de bine ca sa stie ce as in situatia in care m-ar obliga sa fac un lucru care imi displace.
De regula, cand nu e nici o problema in vreuna dintre cele doua relatii, nu esti pus in situatia de a alege intre doua persoane, dar mie daca mi s-ar intampla mie, as alege iubitul, pentru ca e mai importanta viata personala a fiecaruia, decat prietenii, care vin si pleaca. Eu am trecut printr-o situatie asemanatoare. Cand am venit la facultate, m-am imprietenit cu o tipa din orasul in care stau acum, asa ca pentru mine, era cea mai buna prietena de cand ma mutasem din orasul natal. Ea il cunostea pe actualul meu prieten, asa ca, atunci cand m-am cuplat cu el, a inceput sa aiba diverse reactii deplasate si treptat am aflat ca vorbea diverse lucruri aiurea despre mine. De cand am aflat lucrurile alea, nu mai tine deloc legatura cu ea, desi lui nu i-am interzis asta, dar eu nu am mai putut pastra relatia cu cineva care a incercat sa bage bete in relatia mea cu prietenul meu.