| ღŊεεαღ a întrebat:

Dacă ar fi sa schimbați ceva la persoana iubita, ce ați schimba?happy

9 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nimic! Fiecare chestie se intampla cu un scop.Asa ca nu vreau sa schimb cu nimic, pentru ca a inceput sa'mi placa de el asa cum e, nu pentru ca e mai nu stiu cum sa ca nu trebuie sa fie asa. oh go on

| Libelle a răspuns:

Si cand o sa am in viitorul departat, nu cred ca e ok sa zici ``vreau sa te schimbi!``
Ori te plac ori nu te mai plac.

| Anca a răspuns:

La el nimic!
Dar mi-as dori sa pot sterge cu buretele distanta.

| Cypronge a răspuns:

Cand iubesti o persoana cu adevarat o acepti asa cum e iubesti cea ce ii nu cea ce ai vrea tu sa devina, eu nu as incerca sa o schimb, doar sa o inteleg.

| Kylexy a răspuns:

Momentan nu am ce sa schimb ca s-a despartit de mine. dar daca as fi sa schimb ceva la ea as vrea sa pot sa ajung la inima ei sa scot "otrava" din ea

| adrianajollie a răspuns:

Pai desi il plac asa cum e... totusi ar fi cateva lucruri care nu ar fi rau daca le ar schimba la el big grin
in primul rand e fooaaaarte egoist si in al 2lea rand e schimbat-or... uneori chiar ma face sa cred ca nu tine la mine dar apoi... :X:X:X

| ღϨpɘcίαɭḞɘɘɭίηḡsღ a răspuns:

Nimic!
Este perfecta exact asa cum este acum love struck

| Mic a răspuns:

Daca o iubesc nu trebuie sa schimb nimic, o iubesc asa cum este, cu bune si rele, cu defecte corporale sau nu. Iubirea nu cere schimbare. Iubeste si vei fi iubitwinking

| viperaeby a răspuns:

Nu cred ca as schimba ceva doar as face-o sa fie mai pe plakum meu.

Întrebări similare