In ziua de azi se poate schimba si fizic cate ceva... dar cred ca acel natural din nastere este mult mai potrivit, decat modelarile chirurgilor esteticieni, numai daca nu exista o maolformatie sau ceva urat vizibil.
In privinta caracterului...se poate schimba si acesta, dar cu mari eforturi si vointa...
In ceea ce ma priveste, chiar la varsta mea n-as schimba nimic la fizionomia mea...imi place sa imbatranesc normal fizic, decat sa devin o caricatura...doar mici retusuri prin fardare...
In privinta caracterului, a felului meu de a fi... poate n-as mai fi asa de ingaduitoare de la inceput, cerand si din partea celorlalti un efort in luarea deciziilor si actiunilor.
Apoi, chiar daca a trecut mult timp, pot schimba ceva in exagerarea detaliilor...
As fi mai toleranta.
Daca as putea da timpul inapoi as da la medicina.
Fizic, as mai schimba doua trei lucruri
Hmm.greu.Cred ca as fi dorit sa fiu mai hotarata, sa fiu rabdatoare.si mai mult tupeu. Iar fizic...sanii mai mici
Caracterul! si sa fiu putin mai grasuta...sa fiu mai sigura pe propriile mele forte.
Nimic.ma simt bine in pielea mea. cand ma uit in oglinda nu vad nimic ce as vrea sa schimb si nici nu as vrea sa schimb ceva...si apropo ma uit f des in oglinda
Nimic... dar observ, ca esti foarte activa la pus intrebari (intrebari, care s-au mai pus) si de altii...ma repet, dar asta este...
Kilogramele... in plus. Desi nici par prea mult nu am...
Poate ca astea doua se compenseaza +kg-par = roxi in talpi