| Yguaze a întrebat:

Daca arati prea mult afectiune unei fete e posibil sa isi bata joc de tine?big grin Dau funda!tongue

Răspuns Câştigător
| alynutza_4886 a răspuns:

Reseala pe care o fac unii dintre noi, este ca isi sufoca partenerul.Atunci cand dai dovada de disperare, de dependenta, celalalt isi pierde interesul si te trateaza cu lipsa de respect. Dar solutia nu este indiferenta! Daca acea persoana nu are sentimente pentru tine, nu va avea niciun efect oricum.Insa,daca exista putina afectiune, va trebui sa ii arati sentimentele de iubire, intr-o masura mai mica decat ceea ce simti.Niciodata nu trebuie sa dai totul! Iubesti, dar nu trebuie sa te lasi umilit, sa faci o obsesie, va deveni o slabiciune de care celalalt va profita.

11 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Bună.
Dacă te iubește, nu cred că își va bate joc.

Toate cele bune!happy

| User a răspuns:

Depinde de fata. Cel putin la inceput e bine sa fii mai putin afectuos. Adica na, e o prostie sa-ti deschizi sufletul in fata unei persoane pe care nu o cunosti destul de bine. Parerea mea.

| Miley a răspuns:

Depinde de fata unele da altele nu.

| Niros19 a răspuns:

Daca ii arati ca esti disperat dupa ea o sa te folosesca o sa profite de tine dar depinde si ce fel de fata e unele nu o fac dar sa nu ii arati prea mult ca o iubesti ca s-ar putea sa sfarsesti facandui temele

| Suzzy_5903 a răspuns:

Daaa...si la baieti e la fel ( am patit-o si eu worried) nu trebuie sa arati atat de multa afectiune pentru ca isi va bate joc

| dublud a răspuns:

Nu cred
Dar invers [fata catre baiat] da.

| dany_6773 a răspuns:

Da...va crede ca orice ar face u o iubesti si oricum nu te vei desparti de ea...am si patit-o eusad

| morion a răspuns:

Depinde de fata dar fetele din ziua de azi da isi cam bat joc te tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| debbymiley a răspuns:

Nu e neaparat.depinde.daca si ea simte aceeasi lucru pentru tine, nu is va bate joc. dar nici tu nu-i arata prea multe afectiunr, gen s-o pupi in continuu deoarece isi va bate joc de tine. discutati despre ceva interesant, si gasiti lucruri in come.please fundita daca te-a ajutat mesajul

| NyanCattt a răspuns:

Pai depinde... nu chiar sa isi bata joc de tine dar sa profite de firea ta... si tu sa nu'ti dai seama. Stiu sigur ca nu face asta pentru ca vrea. pur si simplu din instinct :]

Întrebări similare