In general asa este.
Aici pe TPU disperarea este mare, da impresia ca o fata rămâne însărcinată dupa ce a atins clanta dupa vecini de la doi.
Este adevărat, o prietena îmi povestea despre un tip cu care a fost ca in timp ce ii făcea oral pana sa se termine efectiv scotea jumătate de lingurita de lichid preseminal din el.
Sunt unii care chiar elimina mai mult sau spre deloc.
Eu in relatii de peste un an, una de peste trei, am folosit metoda intreruperii chiar si in perioadele ei fertile.
Nu am avut surprize niciodată, tineri si fertili amândoi de fel.
Nici nu ne-am gandit la asta, daca se intampla sa stăm cu stres se duce dracu toata plăcerea.
Eu nu sfătuiesc pe nimeni sa nu se protejeze, spun cum a fost la mine in 3 relatii de mai lunga durata.
Daca sunteti majori totusi, el are control asupra ejacularii, si ai încredere in el, in perioada de dinainte si dupa menstruatie fertilitatea este foarte redusa spre deloc, posibilitatea unei sarcini este mica.
Din experienta mea personala nu s-a întâmplat.
In afara de prezervativ nu ai auzit si de alta metode de contraceptie? Iti propun sa incerci o metoda foarte noua (la noi in tara) dar care a fost testat cu succes in urma cu 14-15 ani in strainatate cu rezultate mai mult decat excelente. Eficacitatea a fost satisfacatoare, cu 6 sarcini in cazul celor 1.145 de femei care au facut sex neprotejat 1 an de zile. Se numeste Inelul NUVARING care este un contraceptiv revolutionar care elimina in organism mai putin decat doza zilnica de estrogeni a unui comprimat de anticonceptional folosit pe cale orala. Citeste daca ai timp urmatoarele materiale : http://www.csid.ro/......v-9562262/ precum si :http://www.perfecte.ro/......val-1.html
Intr-adevar, riscul, nu sansele, de a ramane in aceasta perioada este mai mic, dar sa nu uiti ca el exista permanent, atata timp cat sexul este neprotejat. Nu te mai baza pe norocul, real sau nu, al altor fete.
Toate problema e ca prezervativele nu-s de incredere. Oricat de bine l-ai pune si oricat de mult ai grija 1 din 10 prezervative in timpul ejaculari sau pana la ejaculare se rup. Mai ales ca am prietene care fac asta de ani intregi care nici nu vor sa auda de prezervative. stiu ca e ceva la risc dar cred ca riscul e foarte mic.
Daca esti in primele zile de dupa ciclu, sansele de a rmane gravida sunt minime.
Cred c-ar fi mai simplu sa mergi la un ginecolog sa-ti recomande AC. Asa, cu metode de-acum 100 de ani, e posibil sa te arzi la un moment dat. E adevarat, altii folosesc cu succes metoda coitului intrerupt, insa nu stii daca nu cumva oamenii respectivi au o problema de fertilitate (ori ei, ori partenerele lor). Exista femei care raman gravide extrem de greu, in luni sau chiar ani de zile, in timp ce altele sunt superfertile si îi fac pe banda rulanta. Tu n-ai cum sa stii din ce categorie faci parte, fiindca pana acum n-ai avut copii. Practic mergi la risc.
Prietenul tau trebuie sa aiba ultima ejaculare, cu 48, chiar 24 de ore, inainte de actul sexual neprotejat. Spermatozoizii ramasi de la ultima ejaculare mor dupa 48 de ore, altii sunt eliminati prin urinare, deci lichidul preejaculator e pur si nu contine spermatozoizi activi daca respectati acea regula. Bafta.
AndrewTate7789 întreabă: