Ia informeaza-te un pic: http://www.btpress.ro/......la-maritat
Stiu, este vorba de maritat, dar cu sexul este aceeasi problema.
Si, ar trebui sa ai muuuulta grija. Risti mult cand faci sex, si de multe ori nu merita riscul.
In primul rand, oricat de "safe" este "safe-sex", intotdeauna este riscul de sarcina, si daca folosesti prezervativ, si daca folosesti AC. In al doilea rand, BTS. In al treilea, cancer. Esti sigura ca vrei sa platesti toata viata pentru o clipa de (ne)placere. Da, s-ar putea sa nici nu-ti placa, primul contact este dureros de cele mai multe ori.
Ce sa o mai face lunga, cand este scurta: gandeste-te bine inainte de urmatorul pas.
A da, si prietenul tau ar trebui sa se gandeasca bine. Daca o face acum, poate fi incadrat la viol, chiar daca a avut consintamantul tau. Daca se mai rabda o jumatate de an, poate fi acuzat cel mult de corupere de minori. O acuzatie care rezulta intr-o condamnare de 5 ori mai mica.
NU cred că asta ar fi "întrebarea" pe care ar TREBUI să ţi-o pui : Ar trebui să te gândeşti dacă mai rămâne cu tine şi peste 3 luni sau un an...
Mărimea sânilor NU este "prea" importantă - şi, oricum, i-a apreciat el "vizual"... - deci, NU o să-l "deranjeze"!
De obicei, la vârsta lui îl "interesează" să te ****, profitând de naivitatea ta - NU cred că este vorba de dragoste!
Oricum, tu eşti prea tânără pentru a face dragoste ( din mai multe puncte de vedere, între care şi aspectul sânilor ) - ar TREBUI să mai aştepţi încă vreo 1-2 ani!
Dacă "cedezi" repede, atunci e clar că i-ai "uşurat scopul" - ar trebui să mai aştepţi, iar dacă te iubeşte cu adevărat, te va AŞTEPTA!
Aşa te vei "convinge" dacă într-adevăr ţine la tine!
Nu l-ar deranja, l-ar incanta, ca e pedofil. Cred ca e momentul sa ai o discutie serioasa cu mama ta. Sexul unui adult cu o minora e caz penal.
Desparte-te de el urgent! Nu vrea decat sex de la tine.Asa sunt toti baietii majori care sunt cu fete minore, o spun din experienta.
Cred ca cel mai bine ar fi sa mai astepti..probabil esti destul de dezvolatata fizic pentru a-ti incepe viata sexuala dar cel mai ine ar fi sa mai astepti 1 an sau 2.
Si nu...nu conteaza marimea sanilor daca baiatul te iubeste pe tine, pentru ceea ce esti nu pentru cat ai sanii de mari.
Bafta:*
Un pic... da daca ai fundu mai mare sau buzele si lucrezi bine cu ele e OK. Nu o sa il deranjeze nimic
Fata daca umblii cu unu de 21 de ani si tu ai 15 si vrei sa iti incepi viata sexuala acum nu esti nimic altceva decat o C..u..r..v..a. scuze ca tio spun direct dar asta-i adevarul
Eu zic ca daca ai fi suficient de matura incat sa-ti incepi viata sexuala nu te-ai mai gandi la marimea sanilor tai si ai realiza ca daca baiatul te iubea cu adevarat nu se uita la marimea sanilor tai, da daca vrei sa-si bata joc de tine atunci da-i ce-si doreste ca mai apoi sa-ti dea jet. Plus ca aluia la 21 de ani ii arde de f.tut cu minore? Ia-ti unul mai responsabil ma fata ca maine, poimanie intrebi pe aici daca te-o lasat gravida. Nu mi-o lua in nume de rau. Sunt doar realista.
anonim_4396 întreabă: