| roua a întrebat:

Daca ati afla ca dupa 24 ani de casnicie sotul va inseala ce ati face in continuare?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca exista un copil minor la mijloc faci niste sacrificii, daca nu pa si la revedere

16 răspunsuri:
| newarena1 a răspuns:

Viata e inca inainte; trebuie sa cintariti bine daca mai merita sa traiti cu el. Cunosc multe doamne care si-au refacut viata chiar si dupa nunta de argint!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu personal nu as mai sta nici 2 secunde cu el. Asta desigur in cazul in care am certitudinea acestui fapt. Daca ar fi fost invers el in mod cert nu te-ar fi iertat ba mai mult poate ti-ar fi tras si o mama de bataie decorata cu o intreaga artilerie de insulte. A sta alaturi de el in opinia mea inseamna ati pierde respectul de sine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inselatul asta e cu dus-intorstongue. Depinde cum s-a consumat totul. Una este sa fi avut amanta/amante mai mult timp si asta este sa fi fost o intamplare.
24 de ani e o perioada lunga de timp. Unii vor sa evadeze uneori din stransoare( a se citi casnicie) tocmai pentru ca atunci cand au facut pasul nu erau pregatiti sa il faca.
Acum tu, dupa tot timpul acesta trebuie sa pui in balanta. Lasa la o parte trecutul, momentele frumoase, fi egoist/a si gandeste-te la prezentul tau. Iti ofera satisfactie sufleteasca cel de langa tine? Stai cu el acum doar din sila? Din obligatie? Din cauza ca impartit aceiasi casa? Ca aveti copii? Atunci e clar ca restul anilor care vor trece pe langa tine vor trece lasand in urma lor un gust amar. Ghinion, gustul acela amar va fi doar in partea ta. Niciodata nu e tarziu sa iei decizii in favoarea ta. Ar fi multe de spus, dar eu pe site-ul asta de cele mai multe ori le vin oamenilor cu exemple din viata mea ca sa inteleaga cel mai bine la ce ma refer. big grin O vecina a unei matusi acum vreo 2-3 ani avea 48 de ani cand a realizat ca sotul ei o insela (pe langa faptul ca mai pierdea serile prin baruri). Tipa a divortat si in cel mai scurt timp s-a acomodat cu viata de proaspata divortata, libera si "gata de atac"big grin. In prezent ea s-a casatorit cu un alt barbat care o trateaza cum nu a fost tratata pana la 48 de ani. Chiar atunci cand vorbeam cu matusa mea despre ea imi povestea ca seara ce trecuse tipei pe la 2 noaptea i se facuse pofta de o prajitura turceasca. El s-a trezit s-a mobilizat si au pelcat amandoi sa caute. Au ramas prin oras pana dimineata si pe la 7 se intorceau acasa ca doi tineri indragostiti abia iesiti de pe bancile facultatiibig grin. Viata frumoasa poti sa iti faci oricand daca vrei, si niciodata nu e prea tarziu sa traiesti momente. Ai grija la ce decizii iei. O seara frumoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice om merita a-2-a sansa, dar daca se repeta, ceea ce se si intimpla mai mereu, fiecare cu drumul lui.Nimeni,nici o persoana, barbat sau feneie, nu merita sacrificiul intyregii vieti.Mult noroc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-a inselat o data, o va mai face! daca ai copii, consider ca ai putea sa vorbesti mai intai cu ei, sa bati apropouri, sa vezi cum reactioneaza, in caz ca vezi ca lor o sa le fie greu, zic sa ajungi la un numitor comun cu sotu, adica sa locuiti in aceeasi casa, doar de dragul copiilor, dar sa aveti vietiile voastre separat( in cazul in care nu mai sunt sentimente asa profunde)

| i86e2 a răspuns:

Pune-l să folosească prezervativ cu tine, ca să nu iei vreo boală. În rest ce vrei să faci, să divorțezi? Eu zic să încerci să gândești rațional, dacă crezi că sunteți mai bine fără, atunci știți ce aveți de făcut. Eu nu am de unde să cunosc relația voastră.

| crissa20 a răspuns:

I-as da papucii, e un mare porc nu mai merita nimic in afara de o pereche de papucei colorati...deci gaseste-ti pe altcine bafta si du-te pe site-urile de socializarebig grin succes:*

| EUBMV89 a răspuns:

Eu sincer l-as goni din casa as ramane cu copii si m-as divorta de el. As incerca daca este posibil sa imi refac viata, iar daca nu m-as consola ca sunt mai bine singura decat cu o persoana pentru care practic nu insemn mare lucru ca sa nu spun nimic. Nu as putea sa ii iert o asemenea chestie cu mult mai putin sa o uit.

| BadSoGooD a răspuns:

Vrei sa zici ca ai mai mult de 40 de ani?

| roua explică (pentru BadSoGooD):

Da.

| roua explică (pentru BadSoGooD):

Ce ti se pare anormal?

| kaloma a răspuns:

Inseala regulat sau a fost o singura aventura? Intrebarea se pune daca poti ierta sau nu si de aici si raspunsul

| ILIoN a răspuns:

L -as parasi fara sa ma uit in urma. Inseamna ca nu ma mai iubeste, si decat sa il tin langa mine, mai bine ii redau libertatea

| kaynn a răspuns:

1.as rupe relatia cu el si m-as desparti.
2. mi-as cauta si eu un amant.

| Demonull a răspuns (pentru kaynn):

Pai la 1 nu e cam aceiasi? thinking Intrebam x_x.24 de ani de maritiș ohoo...nam eu ani cat ai trăit cu omulețul ăla..Clar dacă e si un copil minor la mijloc va suferi puțin dar de acum nu trebuie sa te sacrifici total nu? Divorțați frumos, copilu poate sta pe rând cu si cu mami si cu tati.o data sau de doua ori pe an puteți face o călătorie undeva cu toții asta pentru satisfacția celor mici.

| roua explică:

Multumesc pentru raspunsuri.