Depinde cu ce m-a minţit.
Dacă m-a minţit în ceea ce priveşte fidelitatea ei, nici măcar n-aş lua în calcul s-o iert. La revedere, pa!
Dacă m-a minţit în ceea ce priveşte cât a costat cursa cu taxiul sau nu ştiu ce altă chestie minoră, evident aş ierta. Chiar şi dacă perseverează în greşeala respectivă.
Contează foarte mult cu ce m-a minţit şi dacă afectează în mod grav relaţia în sine!
Numai bine.
Toate au o limita...nu o sa continue asa pana la nesfarsit si nu e bine ca dupa si-o ia in cap...
Il ierti o data, il ierti de doua ori, da se invata si profita de slabiciunea asta a ta.Lasal sa-ti arate ca regreta ca te-a mintit
Da
Mi`e mi s`a intamplat de mult ori ca ma`a mintzit si tot l`am iertat cu speranta ca intr-o zi se v-a schimba
Nu conteaza ca a mintit de mai multe ori, omul daca vrea se schimba si ar trebui sa il ierti pe cel iubit, bineinteles daca il iubesti cu adevarat!
Il ierti odata, dar nu de mai multe ori.Eu una nu as mai avea deloc incredere in el.
Daca minte sa ma protejeze deceva poate ca las ierta dar sa ma minta in felul acela urat nu!
anonim_4396 întreabă:
gabytza_7109 întreabă: