Mmmm eu nu l-as ierta chair daca inima si tot corpul mi-ar spune sa-l aduc inapoi la mine. Uneori este foarte greu sa te desparti de persoana pe care o iubesti desi ea iti face rau si stii ca nu e bine. Este alegerea ta si depinde de cat de puternica este iubirea ta pentru partener/a si de cat de puternic esti tu ca sa fi in stare sa spui stop. A insela nu este un lucru de trecut cu vederea niciodata, caci atata timp cat a fost in stare sa te insele e clar ca nu va impartasiti aceleasi sentimente si nu aveti aceleasi interese in cuplu
Nu...pentru ca odata ce m-a inselat este clar ca a vazut la fata respectiva ceva ce eu nu aveam, i s-au stins din sentimentele pe care le avea fata de mine, numai tine la mine ca la inceput si sincer nu are rost sa mai continui oricat de mult l-as iubi si as tine la el as punct si fiecare pe drumul sau. Odata ce te-a inselat o va mai face si cu alte ocazii, si va veni la noi sa isi ceara scuze pentru ca stie ca vom acorda mereu o noua"sansa", dar trebuie sa vada ca nu este asa cum crede elel a avut de pierdut, nu noi
Nu in niciun caz nu l-as ierta, pentru ca cand cineva iti inseala increderea, ai impresia ca pica cerul pe tine!
Simti ca se rupe o parte din tine, lumea ta si a voastra se prabuseste... nici nu stii sigur daca mai poti sa faci un pas fara ca el sa te tina de mana - pur si simplu nu poti sa iti imaginezi viata fara el. De ce ti se intampla tocmai tie? Relatia pe care o aveati impreuna avea un sens, parea perfecta, si totusi...
Iti vin in minte tot felul de scenarii, care includ, printre altele si "dulci" razbunari, dorinta, pana la urma explicabila, de a pedepsi pe cel care ti-a gresit. Iti este foarte greu, aproape imposibil, sa treci peste faptul ca te-a inselat sau te-a mintit ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, ca si cum ati incepe o noua etapa a vietii in doi.
Sufletul ranit nu se poate obisnui cu situatia. As putea spune: "Daca ma iubea, nu imi facea una ca asta!"
Nu. Nu suport tradarea, iar aceasta ar fi o tradare din partea lui, insa daca`l iert - ma tradez pe mine, mindria mea de fata la urma urmei. Dar nici nu cred ca si-ar cere iertare, ca de altfel nu m`ar fi inselat, pentru ca "sa inseli " din "mare iubire" n`am mai auzit de asa ceva.
Cred ca as putea sa il iert daca as afla de la el si nu de la altcineva. Asa as sti macar ca am o persoana sincera langa mine, care nu mi-ar ascunde nimic. Si, desigur, daca i-ar parea rau.
Altfel nu cred ca l-as putea ierta. Detest minciuna. Pentru mine ar fi de neconceput sa vina din partea persoanei pe care o iubesc cel mai mult si, automat, s-ar transforma in persoana ce m-a dezamagit cel mai tare.
Clar NU AS IERTA NICIODATA. nu vad motivul de ce sa inseli? iti place de altcineva, nu te mai atrage persoana de langa tine? OK, te desparti frumos DAR nu inseli.pt mine o persoana care insala e o persoana de nimic! peste toate trec dar nu si peste inselat!
Nu l-as ierta Dar asta depinde de tine. Dar daca te-ar iubi, nu te-ar insela. Si daca o face o data, o va face si a doua oara.
Vad aici ca o gramada dau explicati la raspunsul nu ii simplu nu puteti ierta ca sunteti prea orgoliosi si daca ierti iar nu ii bine ca esti luat de prost deci le combini sa iasa ceva
Nu. Pentru ca imi dau seama ca oricum nu ma mai iubeste si o sa repete sa ma insele> Iertand-o imi fac mai mult rau mie.
anonim_4396 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: