| pysy_1046 a întrebat:

Daca ati afla ca va inseala, cum ati reactiona? daca zice ca pe tine te iubeste si ca vrea sa ramana cu tine, ce ati face, ati mai acorda o a2a sansa? sau daca afli ca te-a inselat, ce ai face?

Răspuns Câştigător
| Silviu591 a răspuns:

Nu stiu. oricum l`as cauta pe ala mai mult ca sigur waiting
dar depinde si cum m`a inselat. daca a fost doar un sarut o iert. daca au facut altceva vai de ei

6 răspunsuri:
| madagascar a răspuns:

Nu exista a 2 a sansa, asa ceva nu se iarta, cine iubeste nu inseala si nu minte intr-o relatie, restul' sunt aberati, de genu' "vai eu la tine ma gandeam", prost cine crede

| Just a kid a răspuns:

Teoretic zic nu si pana acum ceva timp as fi zis ca la prima greseala PA TATAIE dar practic nu cred ca as rezista daca miar arata ca ii pare rau si probabil las ierta. orkm cel mai bine este sa nu il ierti prima oara e mai greu ca dupa aia se tot repeta acum depinde si de cat de puternica esti si cat de mult il iubesti

| yanny`s a răspuns:

Eu l-as parasi direct, fara explicatii, discutii, prostii. din moment ce m`a inselat inseamna ca a facut`o pentru ca avea nevoie de ceva ce nu gasea la mine, nu? deci nu mai eram destul de buna pentru el si atunci nu avea rost sa raman cu el:*

| marla a răspuns:

Dai a 2 sansa daca il iubesti cu adevarat ca oricum ai suferit deja, si daca si a 2 oara te va insela atunci nu-ti va fi atat de greu. bafta

| AdaIoana18 a răspuns:

Sigur! Am fost si eu in aceasta situatie dar i-am m-ai acordat o a 2a sansa iubitului meu pentru ca il iubesc mult de tot love struck love struck kiss. Desigur ca nu mi-a convenit...

| alynuch a răspuns:

Nu am fost inca in situatia asta... dar nu se stie niciodatahee heeDaca a fost doar o simpla aventura, nimic mai mult si ar fi fost prima data cand grestete in fata mea, cred ca dawinking