Iubire, pentru simplul motiv ca banii nu pot aduce fericirea adevarata, in timp ce cu dragostea poti infrunta orice obstacol
Iubirea:X. daca am iubire, pot lucra sa castig bani, in schimb daca am bani si nu am iubire, e ca si cum as trai degeaba.
Daca se poate pe amindoua e adevarat ca dragostea e prima dar daca nu ai bani ce faci din ce o intretii pe [ea]...asa ca... e greu de ales daca e invatata cu bani [ea] cam greu sa o cuceresti
Da oare ce era sa ziceti si voi acum. Ca sa nu generalizez eu zic ca in procentaj de 70% ar alege banii. Si voi ati alege iubirea ca Moni Columbeanu?!
Iubirea! ca banii azi poti sa ii ai maine nu. iar daca un baiat nu are o situatie finaciara stralucitoare acum, o va avea, daca va avea ambitia sa lupte pentru ei
Iubire alaturi de un barbat inteligent care v-a sti sa aiba gija de mine. Daca o sa fie inteligent si o sa ma iubeasca v-a sti sa faca si bani ca sa avem o viata fericita.
Fara indoiala, IUBIREA, iubirea este ceva latent, dar care conduce lumea, este ceva extraordinar, si evident ca sunt indragostit si sint cel mai fericit, pentru ca iubesc! bafta