I-as aduce aminte cate am facut pentru ea si la ce a dat cu sutul...si in nici un caz nu i-as sterge nimic din memorie ca sa fiu sigur ca la un moment dat isi va da seama ce a avut si ce a pierdut...
Dacă ar fi fosta aş îmbrăţişa-o şi aş întreba-o ce mai face.
Dacă ar fi actuala, oricum nu vă spun vouă.
Contraîntrebarea mea este: De aş vrea să şterg episodul ăsta?!
Poi... i'as spune ca l'am iubit chiar daca n-a avut incredere in mine si eu chiar am crezut in el, atat! Daca mi'ar spune aceleasi lucruri n'as vrea sa i le sterg, insa daca m'ar lua la misto as da delete episodului
Daca l-as vedea pe ex-ul meu in fata cred ca nu l-as observa sau poate ia-s da cu ceva in cap si i-as propune daca ar vrea sa se arunce de la etajul 10
Actualul, i`as spune cat de mult il iubesc si i`as multumi pentru ca ma iubeste si ma face fericita zi de zi, si nu, nu as sterge nimic
Pai... daca ar fi in fata mea fostul prieten atunci ia-si zice din ce motiv m-am mutat din clasa in care era si el, ia-si spune ca il plac si ca ar fi romantic sa mergem in parc sa vedem apusul. Ia-si sterge memoria doar daca ar incepe sa rada (desi nu e genul) sau daca ar incepe sa se scuze ca nu poate sau ca are prietena.
Daca l-as avea in fata pe fostul prieten i-as spune ca il iubesc si l-as saruta cu multa pasiune, apoi i-as propune sa ne impacam. nu i-as sterge asta din memorie
greyhound întreabă:
Alexuu9999 întreabă:
OneLifeOneLove întreabă:
Mutubal întreabă: