Depinde de gustul fiecaruia. Unii barbatii prefera femeile cu forme mai generoase, in detrimentul celor slabe... ce e ciudat in asta? Vedete ca Nicki Minaj sau Kim Kardashian starnesc fanteziile erotice ale sexului tare si, cu siguranta, daca li s ar oferi ocazia ar face sex cu ele fara sa stea pe ganduri. Eu personal n am cum sa ti raspund, nu e genul meu oricum.
Nu mai vorbi in numele tuturor ca nu e deloc asa! am f multi prieteni care vomita de minaj, de "kartrashian" sau de alte mutante pitice cu silicon in cur, care arata de parca ar avea un scutec! ceea ce zici tu cu siguranta se refera la frumusetea naturala, gen daca ai forme de la mama natura, atunci da, esti norocoasa si ai multi admiratori, dar artificialul asta deja a ajuns ceva horror la unele femei dat fiind ca s-a incalcat demult limita frumosului, atingand fulgerator limita grotescului!
Nu vorbesc in numele tuturor nu mi permit asta. Ce am zis eu toti barbatii din lume? Nici mie nu mi plac papusile de plastic, exagereaza cam mult e adevarat dar daca toti reprezentantii sexului tare ar vomita la vazul lor cum se face ca au atata succes si bani?
Prima e cantareata (ce a ajuns muzica, nu?) iar a doua are bani, drept urmare si-a cumparat succesul!
Daca tu zici...
Daca nu exista botezatu mai auzeai de dragusanu? ce minuni fac banii daca stii in ce sa-i investesti!
E si asta adevarat...iti faci si operatie de schimbarea sexului daca ai chef.
Daca si deformata aia a ajuns subiect de fantezie, doamne fereste mai bine cu Donald Duck!