Adesea prietenul te lucreaza.iar eu merg pe ideea nu am prieteni, totusi daca cineva ma considera prietenul lui si gagica vrea sa se culce cu mine..sunt doar o victima in aceasta poveste Ce se prinde nu se iarta ci se f..e.Acum depinde daca tii sa faci asta ca sa te razbuni pe el.ea sau iti este indiferent si te-ar interesa o partida cu x, y.Viata e scurtaa si mie imi place sa o traiesc.
Cei mai multi au macar un strop de mandrie, nu sunt complet ingenunchiati, ca tine, de hormoni.
Daca as avea ocazia, inseamna ca tare fidela femeie si-a gasit. Daca as fi singur probabil ca as face-o, impacat cu gandul ca oricum o fac cu una cu care el nu va fi multa vreme. Dar nu stiu zau, ca la curve nu am fost niciodata.
Nu. in ce ar mai consta prietenia amice daca te-ai culca cu nevasta-sa? in ce mai sta prietenia? in bere? Brainless kid
nu as ierta nimic se vede ce om a fost taica-tu. si probabil ca si pe maica-ta au regulat-o unii in timpul casniciei, daca nu chiar a sarcinii.
just brainless kids.
Totusi e o intrebare si trebuie loata ca atare dar vad ca tu deja incepi sa insulti
Loata ca atare.
se vede cata maturitate ai.
Ca atare sa-ti iau intrebarea nu, daca stii ce e aia moralitate / onoare si nu esti crecut pe camp / in ghena / in stana nu faci asta.
daca " nu ierti nimic " meriti exact reversul medaliei. tie ti-ar place sa te insele nevasta cu cel mai bun prieten?
Da mersi de corectare ce sa zic eroare umana ca doar nu om fi animale,,,
Daca te crezi asa de matur de ce incepi sa insulti?
A da suntem romani
asa este uitai
scuza-ma
Sunt suficient de matur si de indreptatit din punct de vedere legal sa insult. Mai ales cand vad toti puradeii plini de hormoni cum sufera.
La voi acolo la olteni sa inteleg ca "nu se iarta nimic".
Eu sunt baiat finut, daca nimereai un englez sa zicem, aluzie la aluzia ta despre "romani" ala te facea de ras pe net pe tine si pe majoritatea celor ce pun intrebari ca astea. Ajungeati vedete pe BBC
Orice intrebare e bine venita pe acest site daca citesti putin in regulamentul TPU asa ca daca pe tine te deranjeaza asfel de intrebari mai bine nu raspunde, dar vad ca tu intri sa critici si sa insulti copii, ce sa mai zic ma opresc aici ca sa nu deviez de la subiect, te pup
Nu ma pupa lasa.
intru sa critic ca poate se simt respectivii si printr-un mircol divin isi dau seama cat de penibili sunt.
E o vorba "fratele te fura si tovarasu' iti fte femeia".
Nu se aplica la mine
Ahahahahah Foarte tare, nu stiam vorba asta.
Am avut ocazia... si am dat curs... singura problema a fost cum sa ii spun lui ca e cu o curva ordinara.
Ceau.
Un om intreg la minte, inima si suflet nu va face asa ceva.
Un om normal, isi respecta prietenii si iubitii/iubitele lor, si se poate abtine perfect de la a cauza suferinta in jurul lui.
Sincer, nu as face asta deoarece as risca sa pierd o prietenie. Sexul se poate si cumpara, prietenia nu
Siii prietena se poate cumpara mai ieftina ca sexul in ziua de azi, asa ca mai bine sa profitam de prietenie sa nu mai dam bani
Dupa gandire, am impresia ca esti baiat
Da sunt baiat, userul si poza de profil nu ma caracterizeaza dar imi plac copii si sper sa fac cat mai multi atunci cand voi avea ocazia
-sincer NU, e prea cumplit sa-i faci asa ceva prietenului tau CEL MAI BUN, in primul rand e o simpla femeie. oricat ar fie ea de frumoasa increderea prietenului tau este mult mai valoroasa.