| xBya a întrebat:

Daca ati fi implicati intr-o relatie, iar dupa un timp ati afla ca partenera/partenerul va inseala cu cineva de acelasi sex cu ea/el, cum ati reactiona?

25 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Sunt doua aspecte: accepti partenerul bisexual sau nu (si nu as dori sa ma implic serios in cazul asta) si ar fi minciuna si problemele de comunicare, ce tin de fiecare situatie. Avand in vedere ca mi-ar lua mult timp sa ma implic serios, as considera ca am fost pacalit multa vreme si as putea considera ca sentimentele s-au format pe baza unor minciuni. Decizia depinde de prea multi factori, nu pot spune sincer ce as face mai exact, dar daca acum ceva timp nu tineam asa mult la timpul meu, acum il consider prea important ca sa il petrec intr-o relatie in care n-as mai putea crede cu adevarat.

| xBya explică (pentru cristacheceliute):

Sunt de acord, dar sa zicem ca partenera ta nu era de la inceput sigura de orientarea ei sexuala si ca ea chiar are sentimente puternice pentru tine. A gasit in asta o provocare si s`a culcat cu o alta fata, indragostindu`se, mai apoi de ea. Tine enorm la tine si nu vrea sa te piarda, dar este in continuare indragostita de amanta si nici pe ea nu poate s`o lase. Deci asta ar elimina, zic eu, senzatia ca ai fost pacalit si ca sentimentele s`au format pe baza unor minciuni. Nu crezi? happy

| cristacheceliute a răspuns (pentru xBya):

Nu. In momentul cand esti intr-o relatie serioasa nu mai esti disponibil. Ca relatia sa devina serioasa trebuie sa fim in armonie in aspectele importante. Din moment ce eu sunt monogam imi trebuie o partenera la fel. Confuziile despre care vorbesti apar la varste mai mici, eu am 35 de ani. Am avut demult o prietena care a experimentat cu o prietena de-ai ei. Mi-a spus dupa, eliminand factorul minciuna. Am decis sa nu ma despart de ea atunci. Insa nu ma vedeam in relatie cu ea pe termen lung, atunci am zis ca o sa ne despartim cand o sa creada unul din noi ca e momentul si era atunci ziua in care sa punem capat. Intre timp am invatat multe si stiu de unde vin si unde se indreapta niste gesturi si moduri de a gandi. Atunci am fost anuntat dupa ce s-a intamplat, acum am discuta multe inainte sa se ajunga la asta. Singura sansa sa ma insele, fie cu un barbat, fie cu o femeie, ar fi sa ma minta mult timp inainte. Si, repet, fiind teorie...e imposibil de spus ce as decide eu. In principiu, nu am toleranta pentru infidelitate. Nu poate fi iubire daca te indragostesti de altcineva. Dar ma refer la o relatie serioasa, in care consideri ca iti doresti acel partener pentru totdeauna. In rest, daca nu ma raneste nu e nicio problema - pentru moment si cu unele persoane poate se preteaza chiar o relatie deschisa.

| clauss a răspuns:

Probabil ma bag si eu intre ele, sincer nu stiu cum as reactiona

| mona a răspuns:

As simti cum cade cerul peste mine, as fi socata normal, una e sa fi inselat cu o persoana de sex opus si alta cand persoana e de acelasi sex

| FucktheSystem a răspuns:

I-aș transmite să aibă parte de cât mai multe fisuri anale și eventual sida. Dar nu o să fie cazul, asta-i sigur.

| dyana_6840 a răspuns:

As fi socata dar probabil nu as tipa la el sau ceva de geul asta as discuta cu el si dupaceea las parasi.dar as fi socata pe moment nu stiu cum as reactiona.

| adelolyta a răspuns:

Cearta ca cearta dar eu l-as bate pana iar suna apa in cap big grin

| oprescudorin11 a răspuns:

Simplu! Eu fiind barbat, ele clar sunt femei(caci sunt heterosexual).
Poate ca patesc chiar acum ceva in sensul asta! Serios vorbesc.
Daca insa m-ar mai interesa persoana (feminina), le-as invita sa ne multumim' impreuna (si cu prietena ei).
Daca nu? iarasi simplu!:mai sunt cel putin un miliard de alte femei! Nici n-as avea timp sa le cunosc in viata mea, care recunosc ca e sensibil limitata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ochiilor mei le plac de acel cineva, il iau eu :X sau ramanem toti trei... depinde in ce situatie ne aflam noi doi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wtf wtf wtf? eww eww - prima reactie

Sincer, nu m-ar deranja atat de tare daca ar fi gay, mai mult m-ar deranja daca m-ar insela cu alta.
Ca gay, e mai dificil sa te expui si ori incerci sa ascunzi ori nu esti sigur de sexualitatea ta.

In orice caz inselatul e lipsa de respect orice sex ar fi implicat. E vorba de bun simt.

Eu mereu le zic la iubiti, daca vor sa ma insele, sa dea un telefon inainte sa stiu laughing

| xBya explică:

Mda happy dupa cum vad, baietii nu prea au nicio problema cu asta, pe cand fetele ar reactiona la fel, indiferent de sexul amantului. Poate din cauza ca a fi 'lesbi' se considera a fi 'trendy', pe cand a fi 'gay' este considerat un lucru urat, josnic. Si poate ca si din motivul ca 'o fata pune mai multa inima' si nu ar putea percepe ca cel pe care il iubeste sa nu o iubeasca inapoi, in aceeasi masura. Iar 'baietii, care se axeaza mai mult pe partea sexuala', nu ar avea nimic impotriva daca s`ar iubi cu doua fete deodata, chiar daca iubita sa are sentimente fata de amanta.

| LaNaibaa a răspuns:

As fii foarte socata :O. adica. sa fii fost cu un gay? :s WTF. I`as zice niste cuvinte dure in fata apoi as pleca si as manca semintewinking.

| xBya explică (pentru LaNaibaa):

laughing), frumos asa, te linistesti rontaind seminte

| Denis777 a răspuns:

Le-as ** pe amandoua

| InViataReala a răspuns:

Ce mai intrebare pui si tulaughing

| Sim0 a răspuns:

WTF?:O. Urat :]]. As avea o reactie groaznica, in primul rand de uimire. Adica esti cu mine de atata timp si tu de fapt esti gay? x_X Serios oh go on. L-as lasa sa fiarba singur in propria lui nebunie :]. Iti dai seama ca m-as simti foarte aiurea, la cat de mult tin la el ar fi ceva. wow laughing.

| alinussa a răspuns:

L-as parasii dupa o cearta buna!

| Quokeepac a răspuns:

Ti-as da cu sperma pe fata!

| xBya explică (pentru Quokeepac):

Acum te oftici ca nu ti-a iesit smecheria la intrebarea ta? Mi`e scarba de tine. Marş!

| wciciw a răspuns:

Wtf? pai mas simti injosit la maxim si rau in ales timp PS: dar asa ceva nu se poate intampla o data ce iti place acelasi sex! nu ai cum sa te combini cu alt sex opus nu am fost in situatia asta si nici nu vreau sa fiu

| xBya explică (pentru wciciw):

Zici tu ca nu se poate intampla? laughing ei bine nu pot sa spun ca am intalnit pana acum vreun caz, dar totusi nu mi se pare imposibil thinking Dragostea te poate lovi oricand, fata de oricine. Nu tu programezi asta :p

| biancaaaaaaa56 a răspuns:

Pai imd paraseste-l k nu e de gluma smug