anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ati fi in postura sotiei inselate de nenumarate ori ce ati prefera: sa aflati adevarul oricat de dureros ar fi sau sa traiti mintita toata viata? De ce?

Răspuns Câştigător
| KARINA2012 a răspuns:

As prefera sa aflu adevarul, oricat de dureros ar fi.Dar cand se intampla de,, nenumarate ori" zic eu ca e cazul sa tai raul de la radacina.Astfel de oameni gresesc avand certitudinea ca ii vei ierta si unii dintre ei mai au indrazneala sa-ti replice ca tu esti responsabila de tradarea lor.Si reusesc cateodata sa te faca sa te indoiesti de tine insati,plasandu-ti pe umeri responsabilitatea faptelor lor mizerabile.
Adevarul e ca astfel de oameni nu se vor schimba niciodata,atata timp cat ii tin,,puterile",chiar daca,prinsi cu mata in sac,iti promit,lasand sa le cada o lacrima,ca se vor schimba.
Sa traiesti in minciuna mi se pare inuman,mai ales cand e vorba de iubire. Minciuna vestejeste spiritul, iar cel mintit sufera in tacere, uitand sa mai traiasca pentru el.

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca as fi inselata sa fie asa incat sa nu mi dau seama, in ziua de azi putini barbati care inseala stiu sa se comporte ca si cum nu ar fi facut o, la restul se vede de la o posta ca au tradat.

| gina007 a răspuns:

Depinde! Femeile in general sufera pentru copii lor.Dar daca el continua tot asa eu cred ca trebuie sa bagi divort.Acum fiecare este cu alegerea lui. Fundabig grin

| nicandreea a răspuns:

Daca as fi inselata, in primul rand as vrea sa aflu adevarul si in al doilea rand nu as ierta aceasta greseala de mai multe ori. Adica se intampla o data, se intampla de doua ori, dar daca se tot intampla inseamna ca nu ma iubeste.