anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ati fi intr-o relatie de 3 ani +, iar iubitul brusc ar spune ca are nevoie de un oral, si iti propune sa iesiti afara, chiar daca tu l-ai invitat cu cateva ore in urma si te-a refuzat, nu v-ati simti folosite? happy

Probabil sunt niste lucruri pe care eu nu le inteleg intr-o relatie, poate ca nu le vad si are nevoie sa imi deschida cineva ochii, incerc sa vad si din alt punct de vedere ca poate sunt eu de vina cu ceva, insa nu mi se pare normal sa o spuna in modul ala si atat de direct ca si cum eu am o obligatie fata de el cu aceasta nevoie.Ideea era ca probabil ar fi trebuit sa procedeze altfel,sa ma cheme afara, sa o ia intr-un mod frumos iar apoi venea de la sine probabil si isi obtinea si el muita mult dorita pe bancheta din spate. happy ( cum de altfel i-am spus).

Noi mereu ne-am certat pe baza oralului, nu ma deranjeaza sa il fac, insa il fac cand simt eu si cand vreau, de obicei in 1/2 partide el primeste oral, pentru ca imi doresc eu sa ii fac, desigur si pentru ca cere el, ca il refuz rar. Ideea e ca m-am saturat, oral in stanga, oral in dreapta.Cand e vorba de finalizare, de cele mai multe ori prefera oral, iar eu sunt la modul " Mai ho mai omule! "
PS: nu inghit, nu iau in gura si as prefera pe cat posibil ca sperma sa nu intre in contact cu fata sau gura.Nu suport, imi e scarba si nu e vorba de igiena(cu ea stam 10/10).

Nu veniti la mine cu raspunsuri de genu " lasa-l", pentru ca ma aflu aici ca sa rezolv ceva, nu sa arunc la gunoi.
PS: este primul meu iubit, respectiv sunt prima lui iubita.
Multumesc.

37 răspunsuri:
| Alexandru21443 a răspuns (pentru 2EXA):

Fara suparare dar cred ca esti genul de iubita care se simte nerespectata din orice lucru mic. Sau tratata ca pe nu stiu ce daca el iti spune ce isi doreste. Eu si iubita mea nu avem chestii de genu stii de ce? Nu pentru ca oamenii sunt diferiti si balarii. Pentru ca ma iubeste si eu la fel pe ea. Si o face pentru ca ma iubeste. Se pare ca la voi nu e acelasi lucru. Macar daca ai interese spune i in fata mai clar. Sa nu ramai cu o imagine proasta si dupa sa fii considerata o partenera proasta. Si genu asta de fete e destul de raspandit. Eh. Uite de asta eu am refuzat fete pe care le stiam asa. Care au tendinta spre feminism sau poate chiar sunt cine stie. Si de asta fetele de genul asta nu o sa aiba niciodata o relatie stabila si fericita. Pentru ca nu ofera mult. Pentru ca vor sa primeasca mai mult decat ofera. Si pentru ca se cred vai doamne slugi sau ceva daca ti a zis iubitu sa i faci un oral. Drama pentru nimic. Urasc tipu asta de fete. Daca nu sunteti in stare sa oferiti la ce *** va mai luati iubiti? Sa aveti asa si voi ca se poarta sau ce? No si eu acu ce sa ma astept. 20-30 ani "doar nu vii luati pentru toata viata" nu? Esti tanara distreaza te. Si genu asta de fete il mai urasc pentru ca in final ajung sa fie niste carpe si schimba relatiile ca pe sosete. Nici nu le pasa daca le-a furat inima unui prost. In fine parerea mea e ca. Baieti Perfecti nu sunt. Sincer si eu sunt direct. Si zic ba vreau o mui. si primesc fara sa se simta nu stiu cum. Din contra se simte bine pentru ca atunci cand nu o sa ti mai ceara atunci sa te ingrijorezi ca papa e la alta care a oferit ce tu nu i ai dat. Poate ai dreptate intr o masura. Nu stiu cum va certati de la asta sau cat de insistent e. Dar daca e foarte insistent si nu intelege da e si greseala lui. 1/2 e bine chiar. Dar depinde si cum faci. Din ce spui reiese ca nu faci cum trebuie. Si daca ti e scarba de persoana pe care o iubesti asta e. Fa o bine la fel de des. Si vezi dupa ce ti spune. Eventual cauta pe net ca poti sa i schimbi gustu easy. Dar daca tot cu slugile tale si nerespectata ce zici tu ramai e degeaba. Desparti ti va. Si daca el continua sa nu inteleaga pai explica-i si altfel.

| Violleta2022 a răspuns:

Accepta cu conditia sa va faceti unul altuia sex oral, in acelasi timp!
Daca iti este scarba, pune-l sa foloseasca prezervativ, din cele cu arome de fructe.
Acelasi lucru se poate si la fata, daca nu aveti foite pentru sexul oral femeies, puteti taia un prezervativ masculin si el iti poate face sex oral, la fel de usor si placut, cum ii faci tu.
http://www.y4y.ro/2009/08/26/folia-pentru-sex-oral-dental-dam/

| GirlOnline81 a răspuns:

Este foarte frumos ca incerci sa lupti pentru relatie, dar despre ce relatie vorbim aici? Nu cumva " lupt pentru relația mea" înseamnă de fapt " ma complac de ani de zile intr-o situație mai mult decât umilitoare numai ca sa-l am pe ‘dumnealui’ prin preajma"? Eu (și nu numai eu) așa văd lucrurile.

Strict on topic... Nu scrie nicăieri sa rămâi blocată cu un om care nu da doi bani pe tine și care te folosește sexual atunci când vrea el, oricât de lunga ar fi relația.

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru Kvitrafn):

Mi-a dat ignor, raspund acum au deja 3 ani impreuna, nu sunt pro curvie dar dupa 3 ani omule, ti se pare normal asa ceva pe bune, e ceva matur ce naiba parca sunt copii de 15, 16 ani, nu sunt naiva si rational

| RAY a răspuns (pentru GirlOnline81):

Strict on topic... Nu scrie nicăieri sa rămâi blocată cu un om care nu da doi bani pe tine și care te folosește sexual atunci când vrea el, oricât de lunga ar fi relația.

bravo, ai perfecta dreptate

| Emma30555 a răspuns:

Prietenul tău trebuie sa se mai cizeleze, sa știe sa te satisfacă și pe tine, sa nu mai fie egoist. Intr o relație de regula unul domina relația sau unul iubește mai mult. Depinde de tine asta. Eu nu prea am stat sa fac lucrurile mecanice sau la comanda, când e vorba de sex ma gândesc la mine în primul rand, și apoi la el, dar chestiile astea mai vin și de la sine, dacă exista iubire trec mai ușor micile nemulțumiri. Nu mi se pare normal sa l intereseze asa mult sexul oral, ala e mai mult pentru preludiu, sau nu neapărat, dar baza unei vieți sexuale este totuși sexul normal