Pai mi-as dori 100000de dorinte pe care cand le voi rosti sa se indeplineasca pe moment[gen:sanatate, fericire, cariera de succes si multe altele pe care nu ti le pot spune]
Pai ar fi sa nu imi irosesc viata si sa nu regret nimic din ce o sa fac in viitor Sa-mi traiesc viata asa cum vreau, dupa reguliile mele. Sa ma distrez in fiecare zii ca si cand ar fi ultima zi de pe pamant:X Desi e cam greu, apar tot felul de obstacole in viata, asta'i adevarat si cum se zice ca "Romania e tara fara vise" e si mai "naspa" sau cum sa zic=]] Dar eu incerc sa-mi traiesc viata la maxim CHiar daca cateodata parintii ma mai obliga sa fac ceva treaba, sa nu merg afara noaptea altceva incerc sa trec peste asta pana la urma noi ii iubim si e pe noi, etc. si totusi ar mai fii una Sa numai fiu dependenta de laptop Nu snut chiar dependenta dar in fiecare zii imi petrec cel putin 3 ore si nah, imi cam irosesc ziua ) Dar cum am zis sa nu regret nimic, nah hai ca te-am plictisit deja) si scuze de greseli, dar m-am grabit
Sa fiu mereu fericita. Ar fi ceva tare sa stiu ca nu pot sa fiu suparata si sa am ce vreau
anonim_4396 întreabă:
Lavinia_6306 întreabă: