As fi langa ea mereu, as vrea sa o fac sa nu se mai gandeasca la boala. I-as sopti la ureche ca o iubesc si as strange-o in brate. Am patit si eu situatia asta. Sa imi spuna ca se simte foarte rau, ca ce as face daca intr- o zi ar fi internata, grava bolnava. M-am tulburat la auzul vestilor dar in timp s-a facut bine. E mai slabita dar se simte mai bine ca inainte acum. Voi fi alaturi de ea mereu.
Doamne ce cuvinte...frumoase dar ingrozitor de dureroase.asta arata cat te iubeste de iti spune aceste cuvinte.eu cu siguranta as incepe sa plang, l-as lua in brate si i-as spune ca o sa fie bine si vom fi mereu impreuna pentru ca iubirea noastra trece peste orice
Cred ca asi sta nu mai langa el, si la_si stine in brate pana se face bine! Si ia_si spune nu mai cuvinte frumoase!
Buna,
eu din pacate am trait acesta experienta si am facut tot ce mi-a stat in cale, am cautat m-am dus am sunat toti preteni si tot ce am putut, era aici in italia si am dus-o la cei mai buni doctori din bolonia dar priam oara am zis asta e am pierdut cea ce am iubit dar, incredera mea a avut mai multa roada si a pus-o pe piciora, de la o simpla gripa ia-a afectar palmini si nu mai avea forta sa respire si cum ai zis tu asi loauo in brate si asi tine-o la piept si asi striga la cer si ma-si duce pana la DUMNEZEU, sa stiu ca e in picioare si imi poate soapti ca ma iubeste.asta e tot sper sa nu te deranjeje raspunsul meu.
Nu imi doresc sa trec prin asa situatie. Daca tin la persoana respectiva o sa-i fiu tot timpul aproape chiar de imi va fi foarte greu.
kta_6466 întreabă: