Regret ca plac un baiat si nu am curaj sa ii spun, niciodata nu va sti ca il plac
Regret ca niciodata nu am stiut sa apreciez ceva decat dupa ce am pierdut. Am iubit un baiat foarte mult, nu am stiut sa il tin langa mine, iar apoi pe fiecare baiat pe care il intalneam il comparam cu el; mi se parea cel mai frumos/destept/dragut/simpatic/de treabam etc.Stii cum e vorba aia : "Prima dragoste nu se uita niciodata". Acum nu pot sa zic ca mai simt ceva pentru el, dar cert e ca intodeauna imi voi amintecu drag de el si de tot ce m`a legat o data de el.
Nu as vrea sa regret nimic, si totusi am o mie de regrete.Ca am dezamagit pe cei ce au crezut in mine, ca nu am stiut sa trec peste fatada unora si m-am lasat dusa de nas prea usor...
Singurul lucru care il regret este ca am fost indragostita de un baiat si inca sunt,ne-am despartit si amandoi am fost de acord,si asa mi-am dat seama ca am nevoie de el,desi el imi da motive sa cred ca m-ai vrea sa fie cu mine, nu ma intreaba, si sufar enorm din cauza asta.Trebuia sa spun NU cand m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el.
Regret ca am acceptat pe cineva in viata mea si m-a facut sa sufar enorm!ar fi fost mai bine sa nul fi cunoscut niciodata si daca nu las fi iubit
Nu regret nimic.
viata ne este data sa o traim experimentant'onu avem dc sa regretam ceva.
Regret ca am acceptat o persoana in viata mea... acum nu pot farî acea persoana
////////////// întreabă:
NiiiaaRawwr întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: