anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă atunci când iubitul ma masturba și imi băga degetele in vagin simteam nevoia sa ma ghemui și sa-l iau in brațe înseamnă ca am avut orgasm? Uneori îmi mai tremurau puțin picioarele și trasaream puțin, așa se manifesta?

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce varsta ai? Mersi

| AnnaMariaaa a răspuns:

Da, daca ai simtit o placere imensa si simteai ca nu-ti puteai controla corpul, ai avut.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Dacă ai fi avut orgasm, ai fi știut și fără să pui aici întrebări.

| Hammurabi a răspuns:

Apăi e greu să stabilești dacă ai avut orgasm doar după reacțiile exterioare. Pentru că astea nu-s la fel la toată lumea.
Unele obișnuiesc să muște, altele să zgârie cu unghiile, altele să dea din mâini și picioare (și dacă nu ești pe fază poți să-ți iei una peste ochi din greșeală) sau pot deveni brusc foarte credincioase și să-l invoce pe Dumnezeu cu glas tare. laughing
Fiecare în stilul propriu.

Orgasmul se manifestă în interior, reacțiile exterioare sunt doar urmarea.
Dacă ai simțit o descărcare puternică combinată cu o senzație puternică de plăcere (senzație pe care o poți localiza exact pe o perioadă de aprox. câteva zeci de secunde) înseamnă că ai avut orgasm.

Răspuns utilizator avertizat
| CristianPetre2002 a răspuns:

Ookhappy esti f atasata de el presupun si ai simtit o placere asa mare ca ai vrut sa il stangi in brate

| BoboBobo6717 a răspuns:

Nupp. Nu făcea ceva bine el acolo astfel încât tremurai. Când o să ai orgasm, îți spun eu : O SĂ ȘTII! Îți dai seama instant, indiferent de anișori. Încearcă singură să te satisfaci și plăcerea o să te îndrume spre mai bine, sigur o să ajungi la orgasm și o să știi după aia cum se manifestă. Baftă!

| Anonim5695 a răspuns:

Inseamna ca te apropiai de el, nu ca l ai avut(nu neaparat). Poate sa fie doar faza preorgasmica. Nu zic 100% ca nu ai avut, pentru ca detaliile pe care mi le ai oferit nu sunt indeajuns.