| YourDailyApple a întrebat:

Daca avem fantezii cu BDSM ( Bondage & Discipline, Dominance & Submission, Sadism & Masochism ), inseamna ca suntem bolnavi? straight face

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred. Cred ca este doar o usoara deviere de comportament (dar nu atat de grava incat sa fie boala, daca se desfasoara pe teritoriul imaginatiei, sau cu un partener adult si care isi doreste acelasi lucru, fara sa va fi pusa viata in pericol).

7 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Eticheta se pune atunci cand transformam fanteziile in fapte. Daca ajungi la fapte, sigur esti bolnav. Si eu ma gandeam intr-o seara, cum ar fi daca as trage de clitorisul unei femei ca de un elastic, si pe urma, sa-i dau drumul, sa aud ce fel pocneste!?
Ma gandeam si la siliconate, cum ar suna daca mi-as baga brisca-n silicoanele lor, ceva similar cu bagatul cutitului, in lebenita, vara, oare? Nu stiu, am fantezii, dar nu le pun in practica, deci nu-s nebun, is bun.

| AndaWest a răspuns:

Nu,cum ai spus si tu, sunt doar fantezii, fiecare isi traieste viata sexuala in modul lui

| AndaWest a răspuns:

@Promotie,fanteziile tale sunt un pic bolnave, dar raman fanteziilaughing

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Sincer, nu am fantezii de genul asta, dar cei care au, nu consider ca ar fi bolnavi.

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Daca se lasa cu uro si poo, nu.

| virus5381 a răspuns:

Poi pana sunt numa fantezii si nu le pui in practica nu sunt probleme (si pe mine ma excita) dar daca le pui in practica ai problemewinking

| aumih16 a răspuns:

Atat timp cat se poarta foarte mult in afara de ce nu sa fie si la noi mai ales cine este doritor de asa ceva

Întrebări similare