| DianaDyDu a întrebat:

Daca avortez mai pot face copi (am 14 ani)

Răspuns Câştigător
| Gabriella24 a răspuns:

Draga de tinee! happy nu e vina ta, s-a intamplat happy si eu am fost la un pas de chiestia asta x_x... si voi toti cei care o criticati si o acuzati credeti ca de asta are nevoie acum?! Draga mea daca vei naste acest copil iti vei strica toot viitorul deci clar trebuie sa avortezi cred ca mai poti face copii dar depinde de organism... multe fete care au avortat pot face copii. dar vei ramane clar cu traume. Bafta! :* Paaa :*

15 răspunsuri:
| 0000anonim0000 a răspuns:

Lasa-mi id-ul tau printr-un mesaj, vreau sa te ajut.

| Crisuc a răspuns:

Posibil, depinde de organism!

| eurynomus a răspuns:

Da, dar nu imediat

| Alyceee a răspuns:

Doamne, nu vad rostul sa mai comentez in vreun fel situatia in care esti (incepand cu faptul ca nu ai habar sa scrii si probabil terminand cu jucatul de-a mama si de-a copilul). Chiar nu stiu unde va sunt mintile cand faceti ce faceti, chiar nu va ganditi la rezultate? Chiar nu va ganditi ca puteti sa va nenorociti viata si pe langa a voastra si a unui suflet care n-are nicio vina ca vine pe lumea asta...
Sincer, incep sa cred ca lumea coboara din ce in ce mai mult.
Si-acum raspunsul:fato, daca faci avort acum, de fapt oricand faci avort, la prima sarcina, exista riscul sa nu mai poti face copii... Dar, de fapt, ce-ti pasa tie daca mai poti face copii mai tarziu? Oricum tot o nemernica ai sa ramai probabil...asa ca, mai bine sa dea Domnul copii celor care merita, nu oricui, ca destul stau familii si se roaga sa faca copii si nu reusesc si ar da orice numai sa ajunga sa aiba si ei un prunc, iar altele numai ce-si desfac picioarele si gata, le vezi pe TPU cu "vaai, cred ca am ramas insarcinata, vreau sa avortez, ce ma fac, daca ma bate mama!? "

Doamne, nedrept mai esti uneori... sad

| karinamark a răspuns:

Da, adica depinde de grupa de sange.

| RebecaBaa a răspuns:

Doamne fereste! Nu stiu (posibil) dar cu siguranta o sa ramai cu traume!

| simona223 a răspuns:

Da mai poti dar ai omori un copil nevinovat.trebuie sa te termin cu chestile astea.inca esti un copil,bucura-te de copilarie, nu te grabi, acum ai facut deja greseala asta dar nu o mai repeta

| adyy33 a răspuns:

Ce lume nebuna auzi ca omori un copil nevinovat daca avortezi... dar daca folosesti prezervativ nu omori un copil nevinovat?

| RoseOfTheFire a răspuns:

Da de ce sa avortezi draga daca ai avut capul prost si ai umblat cu un ul si cu altul ce sa ti facem parerea mea e sa nu il avortezi.

| SKSpawn a răspuns:

"copi" poti sa faci si la imprimanta laughing

| MonkeyBoss a răspuns (pentru SKSpawn):

Chiar si la imprimanta se fac tot copii.

| Ediiii a răspuns:

Cel mai probabil poti face copii deoarece`i primul copil avortat! Dar e dureros si traumatizant! Incearca sa fi cu moralul cat mai bun! Sa treci peste! Ai grija de tine data viitoare :*

| miha345 a răspuns:

Omfg la 14 ani omf:o:o

| albert1999 a răspuns:

Omg la 14 ani

| Love_Dedy_1990 a răspuns:

Am 23 de ani si e prima sarcina daca avortez mai pot face copiii

Întrebări similare