Nu te juca cu sanatatea ta. Pastila de a 2-a zi iti destabilizeaza pe termen lung sistemul hormonal, ciclul menstrual. Daca nu esti convinsa 100% ca instalarea sarcinii este posibila sa nici nu te gandesti sa-l folosesti.Prima data se merge la ginecolog. Luni poti merge la ginecologie si dupa consultatie medicul este cel care il prescrie sau nu. Exista pastila de a 5-a zi deci mai nou graba nu se impune, ar fi bine sa devii responsabila si sa gandesti logic nu sub imperiul primului impuls.
Insa, acea pastila se ia doar daca ai făcut sex neprotejat in perioada fertila sau sex neprotejat in afara zilelor cu risc minim si a ejaculat in tine sau când ești sigura in proporție de 80-100% ca ai cum sa rămâi însărcinată.
Acea pastila îți va deregla tot organismul, si timp de 1-3 luni daca nu si mai mult, vei avea grețuri, dureri de burta, amețeli, sângerări spontane, dereglare a menstruație.
Evident, diferă de la organism la organism...dar cam acestea sunt reacțiile adverse.
Am simtit pe mana lichidul preejaculator, mi-a facut 2 minute oral dupa care a incercat sa si-o bage in mine dar sunt virgina, a jost doar o joaca. dupa s-a terminat afara, e posibil sa fi ramas insarcinata?
Depinde si in ce perioada a lunii te aflai si daca ai menstruația regulata/neregulata.
Oricum, in general, șansele sunt extrem de mici!
Ai luat acea pastila degeaba si vei avea de suferit din cauza ei
Ai multa grija de tine pe viitor si nu uita de protecție!
Nu am luat pastila, eram in ultima zi a perioadei fertile.eu ma gandesc ca e cam imposibil sa fi ajuns lichidul acela in vagin..ciclul il am destul de neregulat.in mod normal ar trebui sa imi vina in 12. sper sa imi vina cat mai repede sa ma linistesc.sunt foarte stresata
Stai liniștită! O data ce ai luat pastila de a doua zi nu mai ai cum sa ramai.
In caz ca nu are sa apăra, mergi la farmacie si îți va da niste pastile de venire a menstruației.
Nu am luat pastila, am precizat!
sopranaCadaverica întreabă: