| DeEa_8789 a întrebat:

Daca baiatul care il placi se uita la tine si u te uiti mereu la el, si uneori se intampla sa va uitati unu la altul in acelasi timp... daca atunci cand treci pe langa el se uita in ochii tai si u in ochii lui, si ochii lui au o stare, sa zic nurmala (armonioasa, linistita, calduroasa) CE INSEAMNA?

3 răspunsuri:
| St3fU a răspuns:

Ca va placeti reciprocbig grin

| MadalinaDidi a răspuns:

Depinde de personalitate,prima oara cand m-am intalnit cu prietenul meu a fost exact la fel, s-a uitat in ochii mei, m-am uitat in ochii lui si am avut impresia ca ne cunoastem perfect si ca o sa ramanem impreuna pentru totdeauna...happysi asa a si fost. daca s0a intamplat asa normal este sa te placahappy,dar ai grija nu face vreun pas gresit ca te poti insela, nu cunosc persoana.happy. asteapta sa faca el primul pas si sa iti spuna daca te place sau ceva de genu, se fi putut uita doar pentru ca te uitai tu la el si nu itnelegea de cehappyma rog

| Special7 a răspuns:

Poate insemna multe: Ca ii place de tine si incearca sa-ti transmita prin intermediul ochilor ori aia este zona in care priveste...De exemplu eu sunt baiat si cand vorbesc cu o fata mereu ma uit in ochii ei.E metoda mea sa'mi dau seama ce simte, si daca imi place de ea numi pot lua privirea din ochii eihappySo... sfatul meu e sa'l intrebi mai subtil daca te place=)