| Cristina5755 a întrebat:

Daca baiatul de care imi place i-a zis prietenei mele cand vorbeam cu ea la telefon ca eu sug * asta ce inseamna? sa nu uit cand ma vede ma.priveste insistent desi spune ca nu ma place. funda

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Eroare; revin: nu înseamnă nimic. Decât că e retard.

| AliGab a răspuns:

Inseamna ca este nesimtit si chiar nu te place. Aceasta expresie este o dovada clara a caracterului sau josnic si a vrut sa iti aduca o jignire echivalenta cu expresia "o tratez ca pe o curva". Eu te-as sfatui sa il ignori total si sa faci tot posibilul sa nu iti mai placa de el. Tu (ca oricine altcineva) ai nevoie de oameni care sa te respecte, nu sa te jigneasca. In nici un caz sa nu il injuri sau sa il jignesti precum a facut el cu tine caci asta de nota ca te cobori la nivelul lui. Succes

| corbulalbrosu a răspuns:

Formularea din intrebarea ta este neclara. Cine face de fapt actiunea "de a suge" nu rezulta clar din formulare.Este vorba de tine si in acest caz raspunsul este unul cu totul diferit de cel posibil de dat daca cel care suge este el. Faptul ca te priveste insistent in ciuda a ceea ce afirma se poate sa insemne ca te priveste doar din cauza ca vrea sex, sex si iar sex cu tine nimic in plus.

| 1DeadMemories a răspuns:

Cum poti sa placi asa lepra nesimtita?

| Liliana1981 a răspuns:

Cat de urat! In niciun caz nu inseamna ca te place.

Răspuns utilizator avertizat