| o.noua.personalitate a întrebat:

Daca baiatul si-a dat drumu, dar afara, fara sa foloseasca prezervativ sau alte metode anticonceptionale nici ea nici el, si nu a curs nici o picatura inauntru. sunt sanse sa raman insarcinata?

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, intre 4 si 27% in functie de perioada ciclului menstrual in care te gaseai. Lichidul preejaculator care umezeste pensiul pe toata durata erectiei contine spermatozoizi care pot produce fecundatia.

| TeoPT a răspuns:

Dap.chiar destule.nu e neaparat nevoie de sperma.si lichidu dinaintea ei(prespermatic) contine spermatozoizi.

| Rebecca a răspuns:

Cateva. Dar nu stiu de ce va place sa riscati. Odata ce ti'ai inceput viata sexuala, si ai o relatie stabila, mergi la un ginecolog. Iti va recomanda niste anticonceptionale potrivite pentru tine. Apoi o puteti face oricand fara riscuri. Daca nu, prezervativul e varianta perfecta

| nely19 a răspuns:

Bunahappyeu zic sa nu fi asa sigura ca nu poate ajunge, cel imi bine consulta un ginecolog ca sa stai fara grija, stiu cum e:pup

| MonicutZZa a răspuns:

Din cate stiu eu, nu. Este lichidul ala, dar eu stiam ca nu contine spermatozoizi. Logic, nu ar trebui sa fii.

| Bubu a răspuns:

Da...pentru ca u nu stii daca a intrat sau nu ceva in interiorul tauwinking fiecare spermatozoid e format din altii mai mici, milioane, sute pe care u nu ii observi.si nu. ti dai seama cand ei ajung in corpul tauwinking

Răspuns utilizator avertizat
| Vogelspinne a răspuns:

Se poate sa ramana, dar mai bine e sa un test dupa 2 saptamana si sa vada care este rezultatul.Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In timpul unui act sexual este imposibil sa nu curga nici o picatura de sperma in vagin. Fara sa simta
, pana se termina atat femeia cat si barbatul ejaculeaza de mai multe ori, insa mai putin si nu intotdeauna simte.Asa ca, daca o sa ramai gravida sa nu te miri de ce!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In timpul unui act sexual, atat baiatul cat si fata ejaculeaza pana sa se termine de mai multe ori, chiar daca nu simt lucrul acesta.Trebuie sa fii f.versata sa simti intotdeauna cand ajaculeaza partenerul inauntru, iar el la fel. Oricum, un spermatozoid tot ti-a ramas inauntru, asa ca, sa nu te miri daca ai ramas gravida! Cel mai bine e sa nu ne jucam cu focul! Daca nu vrei contraceptive sau prezervativ, folosea Pharmatex(contraceptiv vaginal, care se introduce cu 5 min.inainte de a face sex in vagin).