Chiar dacă cu o seara înainte s-a masturbat, și fata era în ziua ovulației?
Dacă se masturbează băiatul
Spermatozoizii nu traiesc pe maini, in sampon, pe servetele uscate/umede, pe haine, pe mobila, pe tavan, pe par, pe animale, pe copaci etc.
Spermatozoizii mor in cateva minute dupa ce intra in contact cu aerul.Doar in vagin au mediul propice pentru a supravietui pana la 5 zile.
Conceptia se face prin sex si atat, nu si cu ajutorul degetelor sau a altor obiecte
?
Exact cum am intrebat! Ce inseamna a face degetica? Ce, nu intelegi lb romana?
Nu, nu rămâne
Haide sa îți explic despre spermatozoizi:
Odată ce VAGINUL a avut contact cu PENISUL și acesta a EJACULAT în VAGIN, atunci rămâne!
Plus de asta, te ai spălat, ai și scris,, dau la sub brat și apoi se spala pe maini de șampon". Deci nu
Voiam sa spun ca iubitul meu a făcut asta după ce și a atins penisul, mai exact după ce a urinat. Eu ma tem pentru ca eram în ziua ovulației, și ma gândeam ca poate ar fi putut sa mai aibă ceva pe degete, chiar dacă de când și a atins penisul au trecut aproximativ 2 ore jumătate, plus a mâncat, a pus mana și pe alte obiecte, și plus nu s-a masturbat ( s-a masturbat cu o seara înainte), cu toate astea îmi este frica sa nu fi avut ceva pe degete
Am citit multe pe internet ca poți rămâne insarcinata și din degete, dacă băiatul ejaculeaza sau pre-ejaculeaza. Dar ieri nu s-a întâmplat niciuna din cele 2
Stai liniștită porumbițo, odată ce sperma e uscata pe mâini spermatozoizii sunt morți, chiar și dacă re umezești sperma nu reînvie niciun spermatozoid. Și în caz de nu a avut sperma pe maini si doar a atins penisul, nicio problema. Nici un caz de sarcină
Deci oricum ar fi, nu pot rămâne insarcinata, chiar dacă eram în ziua ovulației?
Nu poti ramane, pentru ca nu a curs lichid în vagin. Repet, poți rămâne doar dacă lichidul (sperma) are contact cu vaginul.
Pai, daca avea ceva pe degete
Bine chiar dacă nu a curs nimic din penis