| mardeamor a întrebat:

Daca baiatul visurilor tale te'a parasit mai poti trece peste asta? mai poti lua viata de la capat cand atatea amintiri te omoaracrying? am nevoie de un sfat. o incurajare am oferit dragoste tocmai acolo unde trebuia sa ofer indiferenta si m'a ranit.desi stiu ca nu ma merita eu il iubesc din toata inima simt ca fara el viata mea nu mai are rost eu am 18 ani el 29 si nici nu ma cauta prea des nici cand eram cu el acum deloc mereu il caut eu nu ma criticati va rog spuneti'mi ce sa fac sa nu mai fiu asa simt ca morcrying

8 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Timpul vindeca ranile! Eu am trecut prin ceva mai dureros, o despartire dupa 20 de ani de casatorie! Nu e usor, dar se poate. Un secret iti spun :inchide trecutul si priveste viitorul cu incredere.Nu-ti compara noua dragoste cu vechea!

| Romancutza a răspuns:

De trecut, poti trece, dar nu va fi usor.Imi imaginez ca aminirile, chiar si cele mai frumoase, dor, dar timpul le va rezolva pe toate.
Nu te gandi ca ai facut o greseala pentru ca ai fost cu el, sau ca l-ai iubit, si gandeste-te ca ai invatat ceva din asta.
Tu ai facut totul cum a trebuit, el a gresit, bucura-te pentru tine, uitate in oglinda si gandeste-te ce fel de persoana este. O persoana cu inima de aur, care stie sa iubeasca, care intr-o zi va fi foarte fericita pentru ceea ce este.

Nu gandi negativ pentru ca nu te ajuta la nimic.Priveste in fata, la viitor, si nu lasa trecutul sa-ti puie piedica la fiecare pas pe care il faci.

Nu asculta de pesoanele care iti spun sa te descarci sau ceva de genu, pentru ca un prieten adevarat nu este cel care iti ofera un brat unde sa plangi, ci iti sterge lacrimile si iti spune sa privesti in fata.

| crysty08 a răspuns:

Iesi cu prieteni te distrezi viata e grea dar trece asa ca nu o lasa sa treaca pe langa tine vei regreta candva fiecare clipa pierduta aiurea la pc sau stand trista mai ales pentru cineva care nu merita te rog linisteste-te si tinema la curet cu ce se intampla te pwpa cryss

| Iulian94 a răspuns:

Poff incearca sa te calmezi! Este foarte greu inteleg. Iti zic ce ti-ar spune toata lumea incearca sa il uiti, daca vrei iti dau id meu de mess pe pm si te descarci. daca vrei sa imi povestesti...

| cristiano9 a răspuns:

Incearca sa iesi cu prietenele tele, sa va distrati, incearca sa cochetezi cu 1 baiat, nu ne'a aparat sa legati o relatie, ci nu stiu poze, vorbe, etc... iar cu ala n'are rost, daca e chior n'ai ce sa'i faci. Hai ceau, Bafta :X :* sa revii peste 1-2 luni cu un mesaj fericit laughing)

| bluedotz a răspuns:

Cumparati un dildo tongue

| AlfaOmega a răspuns:

Ai prietene? Iesi, joaca un biliard, karaoke iesi in oras cat mai mult, citeste carti care te prind. Orice dar nu staa prea mult in casa ca atunci te cuprind toate amintirile. A, si cel mai important NU-L MAI CAUTA pentru ca dai dovada de slabiciune. Fa-ti poze cu prietene, posteaza-le sa vada ca esti Ok.Mult noroc, sa-l uitihappy

| DorynJUVE a răspuns:

Gaseste altul.sunt atati baieti care sunt singuri poate chiar mai buni. distreaza te. fa ceva dar nu te mai gandii.