Sincer iti spun parerea mea:
in generala eu cu inca 3 prietene ne uitam prima data la :... posterior (stiu, e un pic deplasat)
dar acum, asa e de zi cu zi: mai intai conteaza prima impresie, dupa aceea inainte sa iti dai seama cat de "inteligent" e, vizualizezi aspectul fizic, si dupa aceea vrei si constati "ce perle mai scoate si pe gura".
Pai cele mai multe se uite la fund
sau la fata.la ochi
saaauu isis imagineaza ce are el in pantaloni
acumj depinde de situatie:d
pe mine ma omoara ochii la baieti
Poi eu din punctul meu de vedere prim si prima oara la ochi, apoi la fata si apoi la abdomen si la siluieta
Eu ma uit prima oara la ochi.Deci cel mai mult imi plac ochii unui baiat.Acum depinde de situatie ca daca e cu spatele ma uit la fund
Io sunt baiat si ma omoara lucrul ca fetele se uita la bani muschii abdomenului sa o aiba maree si sa le dea gata din prima... si ce mare branza eu nu ma abdomenul nu stiu ce dar poate is main tare decat unu cu muschi si prost bataa
Eu de ex. ma uit la par, la fund, la vestimentatie (sa fie hainele curate) si la unghii (daca e destul de aproape de mine)
Mnuah. Prima oara la corp. Nici prea slab nici prea gras. Dupa la ochi si la buze, dupa la fund si la haine si dupa la par si... comportament logic.
Misto. ce sa zic. nici una nu zice nimic de masina. sau cheile de la masina. Tilica a fost cel mai aproape de adevar... bun. nu o sa admiteti nici una ca poate va intereseaza si asa ceva. insa practica va da...gata!
marianalex55 întreabă: