Citeste sa vezi ca daca nu erau barbatii nu erau nici femeile -ei sunt originea lor...asa ca... fetelor putin respect!
Deci nu am presupus asta cu daca nu era barbati bla bla..hai la culcare ca esti obosit
Nu.
ar fi rezolvat problema cu caini, cai, perusi, salai sau poate chiar tirbusoane pentru asiatice
Daca nu ar fi existat barbatii nici femeile nu ar fi existat pentru ca Eva a fost creata din coasta lui Adam.Se spune ca mai intai Dumnezeu a vrut sa o creeze pe Eva din alta parte a corpului lui Adam care neexistand femei nu ii era de trebuinta.Pe urma s-a razgandit si creand-o pe Eva, acea parte a lui Adam a devenit utila...
Sigur ca nu. S-ar fi masturbat si tot nu erau virgine. Dar daca nu ar fi existat barbatii, probabil nu ar fi existat nici femeile. deci?
Păi, hmm, eu ştiam că oricât te-ai masturba tot virgin rămâi. Altfel, tocilarii care se uită toată ziua la hentai-uri ar trebui să fie un fel de manwhores, nu?
Odata ce ti-ai rupt himenul, prin orice metode, nu mai esti virgina.
Nu-i adevărat. Dacă eu mă duc azi în parc, fac şpagatu' şi mi se rupe himenul nu e ca şi cum mă duc în parc şi primesc un mădular în mine.
Virginitatea inseamna sa ai acea usa la pasarica(himenul). Daca usa s-a deschis... adio virginitate.
Dudă, dacă i-o sug cuiva, nu mai sunt virgină, dar himenul meu e încă intact. Dacă-mi bag un O.B. şi mi se rupe, încă sunt virgină, că doar nu mi-am tras-o cu o bucată de nu ştiu ce.
Nu. S-ar fi masturbat cu stilouri si-ar fi ramas insarcinate cu cerneala =-=
Tocmai citeam de una care s-a dezvirginat cu un marker. deci totul e posibil
Ce a cautat cu markerul acolo?
Si-a marcat teritoriul
Asta-i buna