Se va mărita Mirela boureanu vaida cu o concurentă, se vor iubii cu foc in emisiune, vor inchide cna ul emisiunea ei de coprocultură, emisiunea se va chema homosexuali pentru fiul meu.
Atunci va fi mire pentru fiul meu, intrebarea ar fi fost mai buna daca era asa, e legalizarea acelor nunţi la un atac la imaginea de familie, raspunsul era nunta e o invenţie umana care nu are legatură cu natura umană, omul e divers, curvia e ceva normal
Deja s-a legalizat în unele țării căsătoria între gay și lesbiene. Nu are nici o legătură cu emisiunea, dacă ai încercat să faci o glumă e una nereușită.
Dar, sunt...sunt amuzanta
Nu?
Ok.
Esti prea incordat/a incearca sa faci mai mult sex
Daca romanii vor ajunge suficient de evoluati si de deschisi la minte incat sa legalizeze casatoria intre gay cu siguranta emisiunea aia nu va mai avea telespectatori
Nu apreciez intrebarea desi am ras putin! In primul rand schimba.ti numele pentru ca nu suport oameni care.si pun nume sfinte si vorbesc despre toate porcariile!
In al doilea rand asta nu.i o intrebare serioasa pentru acest site.
Niciodata in Romania nu se va intampla asta! Nu sunt " Generatii de prosti " ca in alta parte!
Dumnezeu n.a facut un barbat si o femeie ca sa se casatoreasca oameni de acelasi sex!
N-am nimic cu religia, n-am nimic nici cu homosexualii, nici nu tine macar, care incetinesti dezvoltarea mentalitatii nationale, dar e amuzant sa razi de chestii...
Biblia are multe nereguli, poti fi oricand de crestin vrei, aici chiar asa e.
Sa iti dau cateva exemple:
"Tot ce misca in mare si in rauri, dar nu are aripioare, este uraciune voua. Sa nu mancati carnea lor si sa detestati organele lor" - Leviticul 11:10-11
Daca mancam fructe de mare, desi e interzis in biblie, de ce nu am accepta dreptul unor oameni, platitori de taxe ca tine, sa se casatoreasca?
Corintieni 14:34-35 - "Femeile sa taca in adunari, caci lor nu le este ingaduit sa ia cuvantul in ele, ci sa fie supuse, cum zice si Legea. Daca voiesc sa capete invatatura asupra unui lucru, sa intrebe pe barbatii lor acasa; caci este rusine pentru o femeie sa vorbeasca in Biserica".
Romania va legaliaza la un moment dat casatoria intre homosexuali (si multe altele), cand generatia asta fanatica crescuta langa umbra comunismului va disparea.
Presupun ca nu vei nega ca aceste cuvinte au fost rostite de mantuitor : "Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti" (Mt. 22, 39). Din moment ce el a fost mereu inconjurat doar de barbati inseamna ca ii indemna pe apostolii sai sa se iubeasca .....intre ei. Banuiesc ca o puteau face doar intr-un singur mod, mai ales ca in acele timpuri homosexualitatea era foarte larg raspandita. Deci nu-ti inteleg indignarea