anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca cel cu care vrea sa fie cea mai buna prietena a mea, ar fi un mitocan care se poarte destul de urat si cu ea si mai ales cu mine, ce ati face? Ati incerca sa o indepartati pe perietena de el cu orice pret sau ai lasao sa aleaga ea? pentru ca ii este greu sa creada ca cel de care s-a indragostit este un needucat caruia nu-i pasa de ea...astept raspunsuri, primiti funditahappy

Răspuns Câştigător
| Foxy_3377 a răspuns:

Buna.
De fapt am infruntat aceeasi situatie cu cea mai buna prietena a mea.
Nu o lasa sa aleaga ea. Spune-i parerea ta si convinge-o ca nu e bine ce face.
Spune-i ca ii vrei tot binele din lume si ca nu este numai parerea ta ca cel pe care il considera bun pentru ea nu este chiar cum considera.
Spune-i ca baieti ca el poate gasi 1000. Daca si ea e constienta ca se poarta urat cu ea atunci...sa renunte.
Intreab-o daca prefera sa isi piarda timpul cu el in loc sa isi traiasca cei mai frumosi ani din viata.Viata e scurta...de ce sa iubeasca pe cineva care nu o iubeste si nu o apreciaza? Daca se poarta urat cu ea e clar ca nu o prea doreste.
Si daca acum ii este greu mai tarziu ii va fi si mai greu sa creada ca cel de care e indragostita e un needucat.
Sper sa o poti convinge pe prietena ta ca nu este tocmai cel mai potrivit pentru ea si poate va ajunge sa sufere...
Bafta :*

2 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Eu asa lasa-o pe ea sa isi dea seama.Adica trebuie sa invete din greselile ei nu din ce ii spui tu.Pana la urma s-ar putea sa nu te creada asa ca e mai bine sa o lasi sa realizeze singura.

| INeverStopLoving a răspuns:

Hmm, cam greu. Cea mai buna metoda este sa vorbesti cu ea deschis, daca tot esti best friend cu ea, si sa o faci sa realizeze ca nu esti singura care observa ca viitorul ei prieten se poarta urat cu tine si mai ales cu ea. Doar dupa ce ea constientizeaza asta, ea va trebui sa-l indepartezi. Daca faci tu asta, mai tarziu, te va invinovati pe tine ca tu esti cea care i-a despartit. Iar eu cred ca nu vrei sa ti se piseze capul cu asa ceva, nu?