anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca cineva mi-a dat ignore s-au ma tine pe invizible cum aflu care din ele e? E foarte imortanthappy

Răspuns Câştigător
| lillatrila a răspuns:

Deschide fereastra, pune Doodle IMVironment (cel în care desenezi), dă-i un buzz sau scrie-i ceva. Dacă se încarcă Doodle-ul înseamnă că i s-a deschis fereastra şi că e online/invisible. happy

6 răspunsuri:
| Ирина19 a răspuns:

Incearca pe www.id-check.net daca arata cai pe inv atunci chiar ii pe inv insa daca e online atunci ti-a dat ignore

| Benghazini a răspuns:

Pai daca te tine pe invizible si el e online, poti sa vezi asta. din cand in cand mai intra pe http://www.detector-invisible.com/ si daca nul vezi niciodata online inseamna ca ti-a dat ignore.

| Sonny_5515 a răspuns:

Dai un mass la misto in care sa scrii doar:"de ce stai pe invizibil"

| euuuuuuuuuu a răspuns:

Cum s-a spus mai sus nu poti fi sigura ca ti-a dat ignore, pentru ca poate e pe inv doar la tine.
Mai bine il intrebi happy
Bafta :*

| BackAgainToTPU a răspuns:

Pai, daca e pe invizibil, il detectezi pe imvisible.ro
Daca ti-a dat ignore, intai trebuie sa-l prinzi online pe imvisible apoi sa dai pe el, sa da p imvrominentul doodle, si ss scrii un mesaj
Daca se da pagina de la imvroiient, nu ti-a dat ingore. daca nu se ridica, ti-a dat sau nu e online.
Dupa ce se da pagna, poti vedea cand iti inchide fereastra, atunci aparanduti o fereastra.
Sunt trucuri pe care le stiu eu. Ambele variante pot fi aflate. Sunt, vad din raspunsurile de ma sus, singura care stie cum sa vada a ti-a dat sau nu ign...
Ce zici de o funda? big grin

| elenush_6230 a răspuns:

Du-te pe ascuns.ro :X happy si acolo vezi daca online:X

Succeswinking

Întrebări similare