Hmm. depinde de persoana! Sa tina la tine, DA, poti face o persaona, dar sa te iubeasca din nou la fel. cam greu! Si chiar daca vei reusi, feelingul acela care era inainte nu va mai fi!
oricum succes!
Depinde din ce motiv nu te mai iubeste.Acst amanunt e foarte important.Insa din experienta mea, si daca te iubeste nu o sa mai fie la fel. Dar nu e imposibil.Trebuie sa va doriti amandoi si sa luati totul de la 0.Succes!
Au existat si cazuri de reveniri fericite. Ce trebuie sa faci? Nimic.Sa afisezi doar indifernta, nu ostentativa, nu jignitoare, ci una naturala.
Poate ai reusi, sa presupune, sa il faci sa ii pese. TI-ar placea sa fii intr-o relatie in care doar tu sa iubesti? Eu zic ca ar fi nedrept si fata de tine, nu doar fata de cel care sta cu tine fara sa te iubeasca, caruia i-ai lua sansa de a iubi pe cineva, chiar daca nu pe tine. Daca sentimentul nu e de ambele parti, degeaba. Creierul omului insa e atat de complex, are atat de multe fete si e atat de schimbator incat nu poti sti nimic sigur...eu ma refer la o situatie generica, ce parere ai? Ai vrea sa te chinui cu cineva care nu te iubeste doar pentru ca iubesti tu? Si ar mai fi iubire adevarata in cazul tau daca nu ii dai drumul sa fie si el fericit? Sau doar un egoism sau orgoliu copilaresc? Daca cineva te-a iubit vreodata fii sigura ca ai un loc in inima lui, dar...reciteste "La steaua" una din cele mai frumoase poezii scrise vreodata
Eu zic ca da poti face o persoana sa tina din nou la tine, dar aici depinde si din ce motiv nu te mai iubeste
Nu poti face pe cineva sa te iubeasca...tot ce poti face e sa fii o persoana iubita!
Cand ne indragostim nebuneste, iar el nu raspunde sentimentelor noastre intrebarea "cum sa-l fac sa ma iubeasca" ne macina gandurile si sufletul. Nu e deloc usor, mai ales daca exista o a treia persoana care nu a iesit din gandurile si din viata lui...la tine exista? Nu ne-ai spus de ce nu te mai iubeste. S-a indragostit de altcineva sau pur si simplu relatia voastra a devenit o monotonie? Insa e bine sa stii ca iubirea nu vine chemata cum vine mancarea pe-o tava la autoservire! Inainte de a te avanta prea tare, ar trebui sa verifici daca el e liber, atat fizic cat si psihic. Daca iti va spune ca are nevoie de timp, va trebui sa-i oferi timp.Trebuie sa ai rabdare si sa-i acorzi increderea ta. Dragostea pana la urma e o loterie, o loterie la care merita sa joci mai ales daca sufletul iti spune ca iubeste barbatul respectiv. Sa fii mereu langa el, sa ii arati dragostea ta... dar nu in exces, pentru ca e posibil ca inca sa sufere si ii poate fi frica sa inceapa alta relatie.
E important sa fii langa el cand are nevoie de o mangaiere, de un sfat. Exista insa riscul sa ajungi un fel de pelerina pentru ploaie, in cazul in care el vrea doar sa uite o alta femeie prin intermediul unei relatii cu tine. Si pana la urma, nu va reusi sa uite celalata femeie decat atunci cand isi va concentra toata atentia asupra ta.
Daca te. a iubit cu adevarat...tot trebuie sa mai fie cava in sufletul respectivei persoane...
daca nu...nu a fost iubire...
Poate daca te dezvolti in anumite domenii. Si neaparat daca nu depinzi emotional de el. Gandeste-te ce te pasioneaza si dezvolta-te in acel domeniul.
Ignora acea persoana. Daca mai sunt sanse sa tina la tine cam asta e singura solutie... In general oamenii raspund pozitiv la acest fel de tratament
Buna, daca te-a iubit candva cu adevarat e posibil sa te iubeasca din nou dar pentru asta trebuie sa repari ceea ce candva deranja pe acea pers, sa ii arati ca iti doresti cu adv sa revina in viata tah.succes.
Eu trec prin aceeasi situatie! Cum spunea cineva in acest topic, conteaza foarte mult motivul "indepartarii". Cel mai bine cred eu e sa il lasi un timp (o saptamana, doua) fara sa intri pe messenger, fara sa ii dai beep sau sa il suni. Apoi poti iesi cu el si alti prieteni comuni, il faci sa zambeasca, etc apoi te retragi in coltul tau si il lasi sa te caute. Trebuie sa il faci sa vina dupa tine daca indiferenta nu merge. Trebuie sa te faci placuta si in acelasi timp sa nu intri in sufletul lui. Lasi un spatiu intre voi. Daca nici asta nu da rezultate.il poti provoca la o discutie intre patru ochi in care ii poti spune tot ce ai pe suflet si vezi rezultatul. Bafta
Buna seara, si eu trec in momentul asta prin aceiasi situatie.in schimb la mine in nici 2luni de cand ne-am despartit el si-a facut p alta, iar eu am stat sa il astept ca imi zicea ca are nevoie de timp sa se gandeasca, mi-ar fi placut sa ne impacam, dar nu cred ca mai exista vreo seansa, asa ca incerc sa imi vad sieu de viata mea.am facut greseala ca i-am aratat ca sufar si i-a crescut inima, nu cred ca el m-a iubit daca a fost in stare de asa ceva.
Daca nu te iubeste... n-ai ce sa faci.eu trec prin aceeas situatie...doar ca la mine a intervenit cineva de multa vreme, au vb s-au intalnit, si eu am fost doar un obiectdaca cineva te iubeste merge cu tine pana la capat, dar daca nu gaseste "N" motive pentru despartire, pacat!