Da, cu siguranta se cunoaste/se vede, daca ai avut deflorare sau daca esti sau nu virgina.
Sincer nu mi-am pus Niciodata intrebarea asta ...Probabil ca da, sau poate nu..asteapta, cu siguranta vei primi raspunsul asteptat.
Nu:) Himenul se afla in interior. Doar ginecologul se poate uita inauntru.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Himen uita-te pe aici.
Se poate vedea ca nu mai esti virgina, dar cat de cat iti trebuie ceva cunostintede cauza bineinteles.
Eu mi-as da seama numai prin faptul ca te-as lua in brate... depinde cat de multa experienta are!
Lasan la o parte consideratiile etice, raspunsul e asa: da, oricine are minime cunostinte de anatomia aparatului genital feminin sau are in fata o poza dintr-un atlas de anatomie, isi poate da seama. Chiar se vede himenul cu usurinta.
Pai daca nu mai esti virgina, cand se va uita altcineva in afara de tine, isi va da seama si sti de ce? Ca vaginul va incepe sa tipe din toti plamanii: m-a deflorat!
Desigur... deasupra exista un beculet... daca e verde esti virgina daca e rosu nu mai esti...
Dar, parintii tai mai au acum treaba cu? Adica, nu esti mare? Tu ai grija de ea, si in caz de ceva complicatii (dar normal ar fi ca pe la 17-18 ani sa se faca primul control, sau ma rog prima vizita la dr. ginecolog asa suna mai "soft") pac iei o prietena buna si fugi la medic.Nu trebuie sa-ti fie frica.
Trust my word
Da, normal.si chiar daca nu se prinde din prima vizual, isi da seama imediat dupa cum intra. Sfat: smecheria ar fi ca atunci cand a intrat doar capul sa inceci sa stringi muschii, adica sa tii controlezi regulat si va fi ok.
anonima4all întreabă:
Bluefang întreabă:
Anonima17191 întreabă: