Bună.
Dragă @jojo, o femei nu poate avea și menstră și ovulație în același timp!
@antonia, din punctul meu de vedere, nu rămâi, ovulația s-a încheiat cu aproximativ 7 zile înainte de venirea menstrei iar metoda coitului întrerupt dacă este bine stăpânită nu sunt probleme nici în fertilitatea ta!
Pa, pa.
Acel lichid precoital apare inainte sa ejaculeze inainte sa te penetreze si contine si ala spermatozoizi.
Cam da. Exista sanse deoarece in lichid pre-ejaculator s-ar putea sa fie si 2-3 "inotatori " si inainte de menstruatie e perioada fertila atunci cand se elibereaza ovulul si poate sa se intalneasca pe drum si sa faca de o fertilizare si sa ramai insarcinata.Vezi daca iti vine menstruatia sau ai simtome de sarrcina. Daca ai semne de intrebare fa un test dupa 2 saptamani de la contact sexual
Antonia vino pe la me is mini ginecolog siti spun eu fara bani plata in natura
Nu, dar data viitoare foloseste un prezervativ; ca doar de asta s`au inventat
Hmmm.tare aiurea. Sper din tot sufletul sa nu fi ramas insarcinata.Dar i`ati masuri de precautie.Asta conteaza.ANticonceptionale,prezervative.enything.Daca maine iti vine ciclul e ok.DEsi stiu ca ar trebui sa ai mai multe contacte sexuale neprotejate ca sa ramai insarcinata.
Poti ramane insarcinata chiar si in timpul ciclului menstrual, dar pentru siguranta ta, dupa doua saptamani de la terminarea ciclului fa un test de sarcina.
Raspund doar la intrebarile la care stiu ce spun, nu doar sa ma aflu in treaba.intrebati un ginecolog.
Exista posibilitatea sa fii insarcinata, insa e infima.Linisteste-te,o sa fie ok.Insa e mai bine sa te protejezi, in viitor
Jojo ce tot vb acolo...cum sa ramai insarcinata pe timpul menstruatiei)))) ia si te mai documenteaza...dar in leg cu intrebarea ta da este foarte posibil. acum depinde cat de bun e de samanta baietu
00Andreea008 întreabă: