Eu zic ca el te iubeste in ciuda distantei dintre voi. dar el se simte vinovat datorita situatiei materiale precare pe care o are. datorita sentimentului de dragoste pentru tine vrea sa iti ofere tie si lui mai multe.sa traiti momente frumoase, neavand grija banilor. Daca o sa plece in Germania si are impresia ca nu o sa reziste relatia voastra, atunci cum a rezistat la 40 de km distanta? e adevarat ca asa va vedeti mai des dar acum va puteti vedea si pe web.Eu zic sa il sprijini in continuare si sa ii spui ca orice s-ar intampla il iubesti si vei fi alaturi de el.Incearca sa il faci sa inteleaga ca nu banii sunt cei mai importanti in lumea asta.Deasemenea eu cred ca el este intr-o depresie, cred ca din cauza lipsurilor pe care le are probabil. Sper ca te-am ajutat. Take care!
Pai eu zic ca trece si el printr-o perioada mai grea, iar u trebuie sa ii mai zici din cand in cand ca pentru tine nu conteaza banii conteaza el si totul e sa ai credinta credema.si eu trec printr-o perioada foarte grea plac pe cineva de 5 ani ...si nu am avut curajul sa reactionez, dar ma rog trebuie sa fi optimista sa il incurajezi tot timpul sunt sigura ca sfaturile tale o sa il mai inveseleasca putin.in viata nu e totul legat de bani ci de suflet, de iubire...voi totusi aveti noroc sa fiti impreuna
Ma in primul rand pana o sa-si gaseasca post in Germania incurajeazal fa-l sa uite facandui merew cand va intalniti surprize placute, iar cand gaseste ceva in Germania spune-i ca vrei sa mergi cu el, dar daca vrei si te lasa ai tai