Auzi cica nu poate, da logic ca poate, numai ca o sa ramana cu sange pe penis sau e posibil sa curga putin, dar daca nu vi se pare scarbos nu e ceva rau, eu am facut si nu mi s-a parut nimic ciudat, stiti cum se zice "Un marinar adevarat poate naviga si pe marii rosii"
Poate, n-are de ce sa nu poata? Ba chiar cateodata e mai placut de obicei, pentru ca acel loc, in timpul menstruatiei este mai dilatat si (logic) mai umed! Numai sa nu ai probleme cand o sa iti vezi... plina de sange! In rest nu are ce sa se intample rau.
De putut clar ca poate, dar asta nu inseamna ca este si sanatos pentru fata, cea mai buna alegere este sa astepti pana ii trece menstruatia :*
Da dar este destul de scarbos din cate am auzit mai ales daca nu face sex protejat mai bine ar astepta pana ii trece ciclul nu moare 3-4 zile
Păi la aia mă refeream că e ceva penibil să faci sex in timpul menstruatiei :s e destul de scârbos nu mă refeream că nu poate in general dacă ea vrea succes
Da poti...dar o sa te trezesti cu sange in tot CORTUL...ca si bunul meu amic care a baut ca un porc si el si prietena lui si sau trezit dimineata intr-un cort plin de sange, nu cred ca vrei sa ti se intample una ca asta, deci stai pe fundul tau))))))))