Numai abera draga cu absurditatile tale raspunde daca te pricepi si nu da sfaturi ce pot dauna
Nesimtitu,te-a mai si murdarit, spune-i pe viitor sa se masturbeze singur in baie, nu ai cum sa ramai dar e scarbos ce a facut el
In primul rand nu ai cum sa fi insarcinata din momnt ce nu te-a penetrat si nu a ejaculat in tine. In al doilea rand cu l-ai lasat sa ejaculeze pe tine? Tu esti wc-ul lui? fara suparare! Asta e o chestie de bun simt si de respect asa ca fa-te respectata!
Este absolut imposibil sa ramai insarcinata! Da acum serios, voi nu aveti alte preocupari?
Normal chiar si virgina poti ramane insarcinata depinde unde a ejaculat ca daca a ejaculat indeva chiar deasupra pe vulva ta posibil sa fi intrat un spermatozoid jucaus in tine dar daca a ejaculat undeva pe abdomen sau in alta parte nu patesti nimic... si apropo cred ca esti foarte draguta si de treaba daca l-ai lasat asa sa ejaculeze si fara sa fi facut sex oricum ai grija si bafta
Nu ramai insarcinata, poti ramane doar daca el ejaculeaza in contact sexual (vagin)
Buna! NU trebuie sa iti faci griji. 1.Pentru a ramane insarcinata trebuie sa ejaculeze in tine 2. Nu poti ramane insarcinata atat timpcat esti gravida. Sper ca te-am ajutat ^_^ Funda?
Cum adica nu pot ramane insarcinata atat timp cat sunt gravida?
Atata timp cat esti virgina *
scuze am gresit.
Vezi ca aia-s mici(spematozoizii) si intra prin buric! asa ca ferea buricul! daca a ejaculat pe buricul tau o sa-ti coaca buricu!
somebooody întreabă:
HappynewCenusa întreabă: