Daca sperma nu e, NIMIC NU E
NU poti ramane gravida
PS: informeaza-te si tu mai mult despre viata sexuala si reproducere
Eu spun sa vnu va mai jucati cu organele sexuale, daca nu aveti nici cele mai elementare cunostinte, de ce vi se poate intampla!]
Strigator la cer, sa auzi asemenea ineptii.
Am ramas insarcinata cu cutia de chibrit, daca am atins-o dupa ce baiatul si-a aprins tigara?!
Cum puii mei sa te atinga PE vagin, cand vaginul este 100% la interiorul tau si nu se apoate ajunge acolo, decat prin penetrare?!
Sperma trebuie sa ajunga in interiorul vaginului, la ovul. Unde te-ai atins tu nu e vaginul. Mai informati-va in legatura cu treburile astea, că dintr-o prostie ai sa regreti toata viata.
Of, Doamne!
Oare de ce nu cititi si voi carti de educatie sexuala? Nu ai cum sa ramai ca doar nu esti Fecioara Maria.
"Daca a trecut cu masina prin spatele blocului unchiului bunicii mamei verisorului cainelui meu, pot ramane insarcinata?"
Pentru informarea ta CORECTA. trebuie sa stii si sa intelegi, ca sarcina se poate forma numai intr-o unica situtie si anume cea in care femeia este in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual ceea ce inseamna ca in corpul ei urmeaza sa existe/sau exista deja un OVUL VIABIL si in acel moment ajunge si sperma in vagin. In toate celelalte zile ale ciclului menstrual formarea sarcinii este in proportie de peste 99% imposibila chiar daca sperma ajunge in vagin. Multa sanatate!
Nu o sa ma refer la sarcina, ci doar la o singura nedumerire: mie nu mi-a transpirat niciodata penisul.
Mutubal întreabă: