Daca nu iti dai drumu` in ea nu ramane insarcinata, si da ea poate lua ceva inainte de actul sexual ca sa nu mai folosesti prez.
Bine ti-a raspuns @Woodenpints91, adica tu sa ai toata placerile plus sa ai si o virgina, fara nici un sacrificiu?
Mare egoist mai esti.
Poate să ia. Poate să ia un autobuz sau un taxi, şi să plece acasă. Iar tu nu mai ai de ce să-ţi pui prezervativ.
Pana la placere... gandeste-te ce scarbos e! Câh!
Eu in veci nu o fac neprotejat cu o virgina. Sangele ei pe Rex'u meu NU are ce cauta!
Vomit deja.
Unde sa plece ma? O mai lasi? mai poti?
Ce ma?
Din curiozitate...cati ani ai? nu-i asa ca nu mai mult de 14? si daca ai mai mult atunci scuza-ma dar nu e vina mea sau a alte-i fete(nevinovate) ca tu pana acum ai dat numai de panarame + ca era o vorba cam asa "cur*a la cur*ar trage" dar te rog nu te simti prea atacat si numai bine iti urez
Din cate stiu eu, prima data trebuie sa folosesti prezervativ, si cand zic prima data ma refer la prima persoana din viata ta, pentru ca nu poti stii niciodata ce boala poate avea acea persoana. In legatura cu dezvirginarea, da poate ramane insarcinata.
Pai poate sa ia niciodata nu sti la ce sa te astepti.mai bine te protejezi ca sa fi mai sigur si sa stai fara teama.
Delusion întreabă:
anonim_4396 întreabă: