| gingergirl1 a întrebat:

Daca doi fosti iubiti raman amici inseamna ca nu s-au iubit niciodata?

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Este frumos să ai totuși o relație amiabilă, adică să nu scuipi pe el la plecare.
Dar nu poți fi mai mult de atât, adică doar să te prezinți ok în fața lui. Ce-a fost a fost și trebuie lăsat în urmă. Cu tot cu persoane.

16 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Depinde de modul in care relatia s-a terminat intre cei doi si de sentimentele pe care le mai au unul fata de altul.Eu una am aceptat sa raman amica cu fostul meu prieten dar m-ai rau mi-am facut...nu puteam sa il vad doar ca pe un simplu amic, era prea mult pentru mine, imi era dor sa il iau in brate, sa il sarut dar nu se mai putea.Mai ieseam uneori cu el pe afara si cu alti prieteni si eu singura ma raneam, pana am decis sa pun capat "prieteniei"dintre noi.Astazi suntem doar 2 straini si nimic mai mult.
Consider ca nu poti ramane amic cu cineva pe care l-ai iubit si inca il iubeste, pentru ca te-ai distruge singur.
Parerea meahappy

| mona a răspuns:

Pot ramane amici chiar daca au fost iubiti, sentimentele nu mai sunt aceleasi si nu vad care ar fi problema

| YqLmX a răspuns:

Probabil a fost doar atracţie fizică, apoi şi-au dat seama că nu au prea multe în comune şi au decis să rămână amici! happy

| Mentosanaaa a răspuns:

"Daca doi fosti iubiti raman prieteni, ori nu s-au iubit niciodata, ori inca se iubesc."

Cel putin asa zicea o vorba. happy

Take care.

| unarab40 a răspuns:

Din contra,, ca o relatie pastrata sun orice forma e insemnata o dragoste prin alta fata

| Oana92 a răspuns:

...sau ca inca se iubesc!

| Cristiann25 a răspuns:

Eu cu fosta am fost impreuna 2 ani timp in care ne-am iubit extrem de mult iar acum suntem cei mai buni prieteni!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubirea are multe culori si intensitati
-daca nu a fost una intensa, atunci cei doi raman amici;
-daca a fost doar din partea unuia atunci sunt sanse sa nu ramana amici;
-sau mai sunt cazuri in care chiar daca iubirea nu a fost intensa unul vrea sa ramana in amicitie iar celalalt fuge este pntru ca, intervine dorinta de a scapa de pers care e doar o povoara.
in speranta ca ti-am fost de ajutor.

| sayWhaaat a răspuns:

Da, inseamna ca nu s-au iubit niciodata cu adevarat.
Cei ce sunt de alta parere, nu au cunoscut dragostea adevarata!

| GigiMenta a răspuns:

Ba da s-au iubit, de asta au ramas si amici happy

| losseru a răspuns:

Inseamna ca inca se iubesc

| xZIonutZx a răspuns:

Da de ce nu? s-au iubit nu a mai mers au suferit x zile saptamani luni si am ramas amici?, nu inteleg care e problema de ce sa nu ramane-ti amici eu cu fosta mea prietena suntem prieteni si chiar unii foarte buni happy

| georgian24 a răspuns:

Inseamna ca curand or sa fie din nou impreuna

| rocsii16 a răspuns:

Pai nu neaparat. Faza'i ca poate amandoi au reusit sa treaca peste, si mie asa mi se pare normal, adica...de ce sa rupi o prietenie pentru o relatie? Poate ca persoana de care te'ai despartit va avea mai incolo nevoie de tine, ca prieten. Si faza'i ca...bun, te'a ranit, sau l'ai ranit, da',,, a trecut, ce a fost a fost. Nu inseamna ca daca l'ai ranit sau te'a ranit, nu puteti ramane prieteni. Mie chestia asta mi se pare o copilarie, sincer. Ai gresit odata, da' nu inseamna ca nu meriti o a doua sansa ca prieten/a. Eu niiciodata nu rup prieteniile cu tipii cu care am fost, sau pe care i'am placut, sau m'au placut, decat daca erau niste,,, pierde-vara. big grin

| MihaelaPupacioasaaa a răspuns:

S-au iubit dar nu foarte mult. eu nu cred ca poti sa ramai amic/a cu cineva care ti-a fost iubit/a. doare. cel putin asa mi se intampla mie.

| Maria_Maria_1985 a răspuns:

Pot ramane prieteni! Stiu eu. Chiar foarte buni.