Nu prea multi cred in dragoste la prima vedere deoarece nu oricine e capabil sa invete alfabetul Braille.
Vad ca-ti plac jocurile de cuvinte.
Si oricat de descreierat pare,tocmai fiindca dragostea e oarba,exista oameni care cred si traiesc cu dragostea la prima vedere.
Dragostea la prima vedere e chimie pura,feromoni care corespund total partenerului de flirt si te trezesti indragostit inainte sa intelegi ce ti s-a intamplat! Nu conteaza pe cine ai in fata ta,cine e el/ea,de ce,cum s-a intamplat asta,dragostea e oarba!
Si,tocmai pentru ca e oarba,ti se "pune pata"pe cele mai nepotrivite persoane, pe care le vezi pentru prima oara in viata si te trezesti facand planuri de fericire eterna cu o necunoscuta/necunoscut!
Nu are importanta ca vor tine o noapte, o saptamana sau o vacanta!
E dragoste la prima vedere!
Nu exista dragoste la prima vedere, doar "vreau sa te am in patul meu, ca ma exciti."
Se numeste "dragoste la prima vedere" chimia care se instaleaza intre cei doi, este o atrctie fizica nimic mai mult...si dragostea e oarba pentru ca mereu te indragostesti de omul nepotrivit!
Deci eu nu cred in dragoste la prima vedere. mai bine ma uit si de 2 3 4 56 ori la persoana,, care incearca sa-mi fure inima'' decat sa regret toata viata pe urma
Ghost_2224 întreabă: