Bună!
Să înţeleg că, până la urmă, ţi-a venit menstruaţia...
Aceste "diferenţe" ale menstrei ( faţă de perioada când erai virgină ) se pot datora tocmai faptului că ai fost deflorată.
După începerea vieţii sexuale, au loc ( în organismul tău ) diverse transformări, între care se pot enumera şi : modificarea duratei ciclului menstrual, modificarea aspectului menstrei ( durată, cantitate, culoare ), modificarea simptomelor premenstruale, etc.
Totuşi, TREBUIE să fi ATENTĂ la aspectul şi durata acestei menstre - să NU fie "ciclu peste sarcină"!
Există "ciclu peste sarcină" : acesta apare cam la aceeaşi dată ( în lunile 1-4 de sarcină ), durează DOAR 1-2 zile, este slab cantitativ şi sângele este închis la culoare ( maroniu/brun-roşcat ).
Dacă menstruaţia ta va avea aceste "caracteristici" atunci e POSIBIL să fi însărcinată!
Dacă, în schimb, menstra va fi "normală" şi va dura 3-7 zile cu o cantitate acceptabilă de sânge atunci NU cred să fi însărcinată.
Toate cele bune.
Azi e abia prima zi si are culoarea normala cum o avea si pana acum. deci e de bine nu? mersi mult. m-ai ajutat enorm.
Cu plăcere!
DA, pare să fie OK!
Dacă ţine 3-4 zile, chiar dacă e mai puţin, este bine şi NU cred să fi însărcinată.
Toate cele bune.
Buna... scuze ca te deranjez din nou. m-a tinut doar 2 zile dar culoarea era normala si cantitatea la fel adica ca si inainte, dar totusi m-a tinut doar doua zile. crezi ca e o problema? multumesc
NU mă deranjezi, nici o problemă.
Chiar dacă menstra a ţinut DOAR 2 zile, din moment ce a avut culoare/cantitate normală, NU cred să fi însărcinată!
Totuşi, pentru mai multă SIGURANŢĂ, să FACI 2 teste de sarcină "corecte" ( la 3 săptămâni de la contactul sexual ), aşa cum EXPLICAM în răspunsul de la cealaltă întrebare.
Şi, pe viitor, să FOLOSIŢI prezervativul!
Toate cele bune.
Reactie secundara a corpului nu-ti face griji. Poate e doar o coincidenta la urma urmei!
Daca ai ciclu e ok. Nu's fata dar stiu (aleluia!) ca cat timp ai ciclu nu esti insarcinata. Poate e o reactie secundara a organismului tau. Noroc in continuare!
Da, iubire, esti insarcinata cu o cantitate mare de prostie. Dupa ce ca ti-o tragi la 13-14 ani, cati ai tu, nici nu stii biologie. Daca ti-a venit ciclu, nu ai cum sa fii insarcinata. Sangele ala care curge din tine o data pe luna e placenta care nu protejeaza niciun copil. Oameni prosti...
Eu nu cred, eu sunt de parerea ca daca iti vine ciclul dupa un act sexual si el se repeta luna de luna, chiar dereglat daca e nu ai cum sa fi ramas insarcinata, parerea mea.
Nu iti face probleme e ceva normal asa este omeneste si firesc.nu iti face griji.nuesti insarcinata