Nu cred că ai trecut peste, nu se trece aşa uşor, însă din moment ce îţi place de altcineva, este primul pas spre a-l uita. Atunci când îţi este total indiferentă persoana respectivă, nu mai tresari când vine vorba de ea sau când o vezi, când practic nu mai ai niciun sentiment faţă de ea ( nici de ură sau milă ), atunci da, ai trecut peste.
Mda, mai am de lucru.
Ştiu că probabil nu o să mă crezi, dar cel mai bun sfat e să laşi timpul să treacă, şi dacă poţi, încearcă să eviţi orice legătură cu dânsul. Nu te agăţa de trecut şi nu retrăi în subconştient numai amintirile frumoase pe care le ai cu persoana respectivă, chestiile astea te trag înapoi.
Pai acelasi lucru l-am aplicat pana acum, poate ar fi functionat daca nu ar fi existat micile scapari ale unor conversatii pe fuga sau cate o imbratisare.
Nu prea inteleg ce vrei sa spui...
Probabil ca e de vina psihoza.
Da. E Posibil. Si mie mi s-a intamplat. Da-i o sansa celei de a doua persoane, poate va iesi ceva frumos si te va afce fericita
Depinde si la cat ai tinut la persoana, dar daca itradevar nu te mai intereseaza atunci o sa fie mai bine cu next.
anonim_4396 întreabă: