Pai chiar daca ai fi gravida nu iti recomand sa faci avort, poti ramane sterila si cu sechele fizice si psihice si poate cel mai bun argument este acela ca avortul este un apcat grav si se pedepseste aspru de catre Dumnezeu.Eu zic sal pastrezi.Pastreazal dc sa iti omori copilul
Buna! Daca iubitul tau este major, te poti duce cu el la ginecolog, astfel nu va afla nimeni!
Chiar ai cazut intr-o situatie grea de tot! nici nu ai vrea sa faci, dar nici sa nu afle parintii! eu cred ca ar fi bine sa-i spui prietenului tau despre aceea ca esti gravida! si atunci ve-ti decide impreuna ce sa faceti! e cred ca avortul nu este o idee buna, fiind ca daca vei face asa vei avea greutati sa ai copii in viitor ori nu vei avea deloc
Sper ca are bani macar baiatul cu care ai ramas insarcinata,altfel e nasol rau. Daca are, mergeti impreuna la un cabinet privat, zici ca ai 18 sau 19 ani(nu iti cere nimeni buletinul acolo, stai linistita). Daca nu are, e de rau...nu stiu in policlinica cum se procedeaza si te doare. Sper sa-ti faci rost de bani.Asta e ideea.Bafta!
Cam greu, dar nu imposibil, cu banii se rezolva totul in ziua de azi in Romania.
A zis cami da bani am 5 mil pentru avort...da nu stiu ce dracu sa fac unde sa ma duc si nici el nu-i major
Doamne fereste sa faci avort! Tu vrei sa iti vezi copilul asa? http://blog.nouadreapta.org/......_fetus.jpg
Nu face greseala sa omori un suflet nevinovat.
Ia o prietena cu tine care are 20 21 de ani, un plic cu bani si totu va fi ok