Te saruti pentru placere nu sentimente.
de ce nu poate avea o rel seriosa cu tine?
eu zic sa ti faci curaj "sa-l pierzi"(oricum nu-i al tau) si sa cauti pe cineva sa te iubesca si sa-l iubesti. e minunata dragostea si iubirea.da, poti iubi si pe altcineva, chiar mai mult. cand ai sa vrei sa te renunti la a te mai hrani din drame, ai sa descoperi ceva ce te va schimba cu totul, dar pana atunci... e mai usor sa ne multumim cu ce nu aveam decat sa alergam dupa fericire.
succes!
Nu stiu de ce nu poate avea o relatie serioasa. mi a spus doar sa nu am incredere in el, probabil ii place sa umble cu mai multe. Oricum, ai perfecta dreptate, chiar m ai ajutat sa mi dau seama ca e mai bine sa renunt. Mersi mult!
Nu suntem impreuna.dar nu ma pot abtine, il plac atat de mult si am pus suflet ..mare greseala
Povestea ta e complicata pentru ca nu stiu multe, as vrea sal cunosc pe baiatul acela sai vad profilu pshiologic asa nu ma pot pronunta, in ziua de azi sentimentele sunt vrajeala, sex vs interese fianciare atat
Poti s-o faci doar in cazul in care iti sunt neamuri si esti obligata sa te pupi cu ei.In rest formularea este deficitara si nu se poate intelege ceea ce doresti sa afli de fapt.
Stiu. dar chiar tin la el
Ai demnitate? Nu. Esti naiva? Da. Cum poti sa tii/iubesti pe cineva care isi bate joc de tine? Care te umileste?
Noi baietii putem, si putem face mult mai mult. Nu te gandi ca daca o face simte ceva pentru tine. Si nu incerca sa cuceresti un baiat oferindu-i sex, noi nu suntem recunoscatori pentru asa ceva. Stiu ca nu e ce vrei sa auzi, dar asta e adevarul. Se mai vede cu tine doar pentru ca crede ca ii vei oferi si sex, daca ar fi convins ca nu e rost, ar pleca.
Eu zic ca stie ca nu ii pot da sex. Stie ca sunt mica (16 ani ) si nu am nici o treaba cu sexul
Poate ca el stie, dar tu iti distrugi reputatia printre colegi, ei nu stiu.
Ce naiva esti
Gaseste un baiat de varsta ta.
Eu zic sa-l **** in gat si sa-ti cauti unu prin lumea buna
"Noi baietii putem" si ele pot
Daca imi amintesc eu bine, ai intrebat ceva odata cu o invitatie la un film Poate ca e acelasi baiat
Ca sa intelegi cum stau lucrurile, el te-a vazut interesata de el, te simte vulnerabila si asteapta. Nu are nici un rost sate trimita la plimbare, el nu are nimic de pierdut. Intr-o buna zi, vei avea o problema care te va afecta, vei apela la el iar el cu putina dibacie va obtine ce vrea de la tine. E o tehnica simpla dar foarte efectiva.
Nu este acelasi baiat
Numai de de-astia ai "noroc"? Decat sa iti pierzi viata asteptand dupa asa ceva, mai bine iti cauti un baiat ca lumea care sa te iubeasca si sa te aprecieze, nu sa te astepte la cotitura.
Iti recomand postul cu lectii de viata, been there done that;)
https://www.facebook.com/unsufletlipsa?ref=hl