| vendeta315 a întrebat:

Daca ea nu mai e virgina dupa cat timp i-ati propus partenerei sa faceti sex?

12 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

La cam 2 saptamani dupa ce am vorbit online cu ea si in prima noapte de cand am ajuns la ea acasa (era din alt oras). Si a doua a durat ceva pentru ca avea pe cineva laughing cam cateva luni.

| Axz_axn_1978 a răspuns:

Daca ea nu mai este virgina asta nu inseamna ca nu are suflet, trebuie sa o cuceresti si va cadea mai usor intru mediu propice si ambiental.

| KristalPop a răspuns:

Nu mă gândesc mereu doar la sex.
Am amânat cât mai mult.

| drhotzu a răspuns:

Aoleu... in ritmul asta ramai virgin...
fii atent, si uita toate cliseele care au fost spuse pana acum...
sexul este ceva un pic mai taboo decat mersul la restaurant, nu poti sa ii propui cuiva sa faceti sex, decat daca ati mai facut pana atunci, si nici atunci nu ii zici: auzi ma gandeam ca as vrea sa ne F*&%M, ce zici accepti?
in cel mai bun caz ii poti lasa de inteles ca vrei sa faceti sex, sau si mai simplu creeaza o conjunctura in care ea sa vrea sa faceti sex, stii e ca si cu dresatul pisicii: poti sa o inveti sa faca ce vrea ea cand vrei tuwinking
si sa stii ca si fetele vor si au nevoie de sex la fel de mult ca si noi baietii, desi nu recunosc, dar este adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa nu o las pe ea sa dea cu presupusul? Asa dau impresie de baiat manierat

| irrumator30 a răspuns:

Pe loc, comanda! Jos textila! si ne sintem bine!

| rekinu94 a răspuns:

Trebuie sai areti ca nu stai cu ea pentru sex,nu icnerca sa o seduci sa faceti sex foarte repede asteapta putin timp,Sa vada cati pasa de ea si de mersul relatiiei voastre nu de sex,arata-i ca pentru tine cel mai important lucru e sa va mearga bine realtia etc si apoi sexu, arata-i respect, incredere, si ca pentru tine ceea ce cotneaza e sa fie ea fericita, sa fiti voi fericiti.I va placea foarte mult si nici nu o sa mai trebuiasca sa incerci tu sa faceti sez pentru ca va veni de la sine.
Sper ca te-am ajutat. Daca mai ai intrebari am sa te ajut cu placere.
O zi placuta!

| Neverplayer a răspuns:

Dupa ce stam la vrajeala 100 de ani, dar apoi amandoi facem dragoste din morminte, deci daca auziti niste ''aaaaaa'' venind din morminte sa nu incepeti sa sapati acolo.Rog seriozitate.

| gabridian a răspuns:

3 saptamani

| Metalerele5 a răspuns:

Nu conteaza daca mai e sau nu virgina! Unei fete nu trebuie sa ii propuui sa faceti sex, daca totul este in regula intre voi, momentul acela va veni la momentul potrivit. De multe ori baietii gresesc foarte mult cu propunerile astea, pentru ca nu realizeaza ca nu fac decat sa indeparteze fata respectiva de ei, dand impresia ca singura lor procupare in relatia respectiva este sexul. Bafta!